Βέροια – Πανσερραϊκός 1-0: Έφυγε το τρένο της δυάδας!!!

Ο Πανσερραϊκός έχασε απ΄ τη Βέροια με 1-0 για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου της Football League.

 

Ο αγώνας ξεκίνησε δυναμικά και από τις δύο ομάδες από το 1ο κι όλας λεπτό. Μόλις στο 18ο λεπτό ο Καλί ανέτρεψε τον Λουκίνα εντός της περιοχής, κατά την προσπάθεια του να βάλει γκολ και ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι. Ως συνέπεια της παράβασης αυτής, ο Καλί αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο με την πρώτη κόκκινη κάρτα του αγώνα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να οδηγήσει τον Πανσεραϊκό στην συνέχιση του αγώνα με 10 παίκτες, ενώ την Βέροια σε ευκαιρία για να σκοράρει. Η Βέροια δεν εκμεταλλεύτηκε σωστά το προτέρημα που της δόθηκε, καθώς ο Λουκίνας κατά την εκτέλεση του πέναλτι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Η ροή του αγώνα συνέχισε να έχει αρκετή ένταση. Στο 64ο λεπτό ο Λουκίνας εξιλεώθηκε για το χαμένο του πέναλτι και έβαλε μπροστά την Βέροια με σκορ 1-0  με κεφαλιά. Ο Πανσεραϊκός δεν πτοήθηκε και μάλιστα θα μπορούσε κανείς να πει πως η προσπάθεια του ήταν εξαιρετική, εάν λάβουμε ως γνώμονα ότι αγωνιζόταν με έναν λιγότερο παίκτη. Στο 89ο λεπτό ο αγώνας ήταν 10 εναντίoν 10, καθώς, ο Πεταβράκης δέχτηκε 2η κίτρινη κάρτα και έτσι αποβλήθηκε και αυτός από τον αγωνιστικό χώρο. Η πικρή ήττα για τα λιοντάρια στο Δημοτικό Γήπεδο της Βέροιας με σκορ 1-0, τα έφερε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Αρχίζουν να εξανεμίζονται οι όποιες ελπίδες τους να προλάβουν το τρένο της δυάδας, που οδηγεί στην παραπάνω κατηγορία. Το μόνο που ελπίζει τώρα ο Πανσερραϊκός είναι κάποια στραβοπατήματα από τους πρωτοπόρους Βέροια και Καβάλα και ειδικότερα στην μεθεπόμενη(16η αγωνιστική) όπου θα έρθουν αντιμέτωποι οι δυο ιστορικοί σύλλογοι.

 

Το βέβαιο είναι ότι έχουν απομείνει μόνο τέσσερις αγωνιστικές για την λήξη του πρωταθλήματος και σε περίπτωση ισοβάθμιας με την Καβάλα υπερτερεί του Πανσερραϊκου στην διάφορα τερμάτων.

Κίτρινες: 16′ Κρητικός, 23’ Γιανναράκης – 23’ Βεργώνης, 44’,89’ Πεταβράκης , 80′ Μπουκουβάλας, 92′ Βελλίδης 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Γκιόκας ):Καβουσάκης, Ζέρης, Κασμερίδης, Καλί, Μασκανάκης (20’ Γιανναράκης), Τσόπελας, Κρητικός, Μαρκιόνι (65’ Γκούρτσας), Κόντσι (77′ Ολαϊτάν), Μέσι ,(Πράντο (65’ Τσιμίκας).

ΒΕΡΟΙΑ (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Παπαχρήστος, Σκόνδρας, Βεργώνης, Οικονόμου (65′ Μπλέτσας), Καραγιάννης (73′ Σιμόνι), Πασάς, Πόζογλου (73′ Αποστολόπουλος), Λουκίνας (86′ Μούργος).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here