Βέροια και Πανσερραϊκός προϊστορία!!!

Για τρίτη φορά φέτος στη βαθμολογία του Βορείου ομίλου της Football League προέκυψε τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή. Καβάλα, Βέροια και Πανσερραϊκός ισοβαθμούν στην πρώτη θέση και το ενδιαφέρον κορυφώνεται, καθώς Βέροια και Πανσερραϊκός  παίζουν μεταξύ τους, πέντε στροφές πριν την λήξη του Πρωταθλήματος.

Οι δύο από τις τρεις ιστορικές ομάδες, που μοιράζονται την κορυφή, παίζουν μεταξύ τους το Σάββατο. Η Βέροια έχει μια ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή στον πρώτο γύρο από τον Πανσερραϊκό με 1-0, αλλά οι τρεις ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια, με ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα στη βαθμολογία, της στέρησαν σημαντικούς βαθμούς.
Ο Πανσερραϊκός κέρδισε τα τρία τελευταία παιχνίδια, που ήταν όλα στην έδρα του με 1-0 και πηγαίνει στη Βέροια για το μεγάλο αποτέλεσμα. Όλη η ιστορία τους είναι στην Α’ και τη Β’ Εθνική και για πρώτη φορά συναντιούνται σε αυτό το επίπεδο.
Η Βέροια έχει να χάσει από τον Πανσερραϊκό στην έδρα της εδώ και 43 χρόνια. Ήταν στις 28 Μαΐου 1978, όταν για την τελευταία αγωνιστική της Α’ Εθνικής ο Πανσερραϊκός νικούσε 2-1 (88′ σουτ Πουρσανίδης – 49′ κεφαλιά Πανταζής, 83′ σουτ Καλτσάς) για να μείνει στην κατηγορία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here