Αποτελέσματα 13ης Αγωνιστικής στο Βόρειο όμιλο της Football League με Conci 1-0 ο Πανσερραϊκός– Βαθμολογία!!!

O Πανσερραϊκός πήρε μία ακόμα δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη κόντρα στην ΑΕ Ποντίων Κοζάνης(1-0) στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, για τη 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου της Football League.
Η Καβάλα κέρδισε μέσα στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης τον Πιερικό με έναν αγώνα λιγότερο πού την έφερε στην 1η θέση της βαθμολογίας μαζί με Πανσερραϊκό και Βέροια με 28 βαθμούς.
Στην ουσία τις δύο θέσεις που οδηγούν στην παραπάνω κατηγορία διεκδικητές είναι οι τρεις ομάδες Καβάλα, Βέροια και Πανσερραϊκός.
Ανεβλήθη η αναμέτρηση Απόλλωνα Πόντου-Ολυμπιακός Βόλου διότι 16 ποδοσφαιριστές και ένας φροντιστής της ομάδας της Μαγνησίας που έπαθαν γαστρεντερίτιδα, πριν η αποστολή αναχωρήσει για την Κατερίνη (στο γήπεδο του Βατανιακού).
Ο Ολυμπιακός Βόλου εγκατέλειψε το κυνήγι του τίτλου από την ημέρα που ο μεγαλομέτοχος Ευριπίδης Τσιμπανάκος μετά από 5 χρόνια παρουσίας στο τιμόνι του Ολυμπιακού Βόλου αποχώρησε από την ομάδα και κάλεσε κάθε υγιή και συνεπή οικονομικά επενδύτη μετά τις 26 Ιουνίου οπότε ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Football League, να του παραδοθεί το σύνολο των μετοχών του πλειοψηφικού πακέτου της ομάδας.

Αποτελέσματα Football League Βόρειος όμιλος – 13η Αγωνιστική

Κυριακή 23/05 – 17:00

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ…………………1-0 
ΤΡΙΓΛΙΑ – ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ………………………………2-1 
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ – ΒΕΡΟΙΑ ………………….0-0
ΠΕΡΙΚΟΣ – ΚΑΒΑΛΑ…………………………………..0-2 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ… ΑΝΑΒΟΛΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ FOOTBALL LEAGUE ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 2020-2021

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – FOOTBALL LEAGUE – ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 2020-2021

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here