Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-2: O Δικέφαλος του βορρά Κυπελλούχος Ελλάδας με γκολ του Κρμέντσικ στο 90!!!

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Ολυμπιακού 2-1 στον 79ο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στο ΟΑΚΑ και κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας για όγδοη φορά στην ιστορία του.
Με πρωταγωνιστές τους Πασχαλάκη και Κρμεντσικ, ο ΠΑΟΚ επικράτησε στον τελικό του Κυπέλλου του Ολυμπιακού με 2-1 και κατέκτησε το τρόπαιο.

Ο ΠΑΟΚ δεν άργησε να πάρει το προβάδισμα, όταν στο 35ο λεπτό κέρδισε πέναλτι την εκτέλεση ανέλαβε ο αρχηγός του Δικεφάλου, Αντρέ Βιεϊρίνια 0-1, ενώ στο 26ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί πιο μπροστά στο σκορ όταν ο Σβιντέρσκι έπιασε κεφαλιά, προλαβαίνοντας τον Σεμέδο και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του γκολκίπερ του Ολυμπιακού.
Στο 50ο λεπτό ο Ολυμπιακός ισοφάρισε όταν ο Φορτούνης εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Εμβιλά βρέθηκε ξεχασμένος στην περιοχή και με δυνατό πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη 1-1.
Το γκολ της νίκης κατάφερε να πετύχει ο ΠΑΟΚ στο 90ο λεπτό όταν ο Ζίβκοβιτς πέρασε μία ασίστ-τακουνάκι στον Κρμέντσικ, ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ και έγραψε το 1-2 πλασάροντας τον Σα.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος (25′ Ρέαμπτσιουκ), Εμβιλά, Ανδρούτσος, Χολέμπας, Καμαρά (90+2′ Βαλμπουενά), Μπουχαλάκης, Μπρούμα (46′ Φορτούνης), Μασούρας (86′ Χασάν), Αραμπί

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Αουγκούστο, Μπάμπα (90+5′), Ζίβκοβιτς, Σβιντέρσκι (81′ Κρμέντσικ), Ουάρντα (80′ Τσιγγάρας)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here