Πανσερραϊκός – Τρίγλια 1-0: Επιτέλους επιστροφή στις νίκες!!!

Την κακή παρένθεση της Καβάλας και του Πιερικού έκλεισε ο Πανσερραϊκός και επέστρεψε στις νίκες με ωραίο πλασέ του Μέσσι από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Έκανε το 1-0 για τον Πανσερραϊκό κόντρα στην Τρίγλια στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου της Football League.
Μετά από ένα άκρως ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα της Τρίγλιας που ήταν πιο κινητική στο παιχνίδι, είχε περισσότερη όρεξη αλλά δεν είχε την ουσία και φάσεις για γκολ, ενώ αντίθετα ο Πανσερραϊκός αν ήταν πιο τυχερός στο 38ο λεπτό, ίσως να είχε προηγηθεί κιόλας με την κεφαλιά του Γκούρτσα, που πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Παλαβράκη.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα λιοντάρια μπήκαν πιο αποφασιστικά κέρδισαν τις περισσότερες μονομαχίες και κατάφεραν να νικήσουν την Τρίγλια με το φανταστικό πλασέ του 21χρονου Ιβοριανού εξτρέμ Μέσσι που πέτυχε το «χρυσό» γκολ στο 57ο λεπτό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι βράχος της άμυνας του Πανσερραϊκού ήταν ο Τρύφων Κασμερίδης που μέχρι σήμερα δεν έχει χάσει ούτε λεπτό συμμετοχής με την φανέλα των λιονταριών στο πρωτάθλημα της Football League.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης Καλατζής της ΕΠΣ Θεσσαλίας στο 78ο λεπτό, απέβαλε τον Τεχνικό Διευθυντή του Πανσερραϊκού, Απόστολο Λιβανό (δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία).
Στον πάγκο του Πανσερραϊκού εκτελώντας χρέη προπονητή για πρώτη φορά κάθισε ο Γιάννης Γκιόκας. Μετά την νίκη αυτή ο Πανσερραϊκός συνεχίζει να βρίσκεται στο «κυνήγι» της πρωτοπόρου Καβάλας, μειώνοντας στους τρεις πόντους, στη βαθμολογία του Βόρειου ομίλου της Football League.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καλατζής της ΕΠΣ Θεσσαλίας με βοηθούς τον Αναστασίου της ΕΠΣ Θεσσαλίας και τον Φραγκούλη της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας.

Kίτρινες: 26’ Ψάλτης, 90+3’ Μασκανάκης, 90+4’ Καβουσάκης – 28’ Σαρβανίδης, 89’ Α. Παπαστεριανός

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ( Γκιόκας): Καβουσάκης, Ζέρης, Κουτσίδης, Κασμερίδης, Τσόπελας, Ψάλτης (71’ Μαρκιόνι), Κρητικός, Τσιμίκας (80’ Γιανναράκης), Μέσι, Πέτρου (90+1′ Μασκανάκης), Γκούρτσας (71’ Πράντο).

ΤΡΙΓΛΙΑ (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Σενγκιέργκης, Α. Παπαστεριανός, Βοσκόπουλος (88′ Ευθυμιάδης), Μ. Παπαστεριανός, Ζγκούρι, Δόρης, Τότσκα, Σαρβανίδης (61’ Μπρίτο), Ποζατζίδης (86′ Σμυρλής).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here