Η ακτινογραφία της 11ης αγωνιστικής με κράμπες ο Βορράς της Football League!!!

Η Καβάλα δεν αγωνίστηκε, καθώς ο Θεσπρωτός δεν μπόρεσε να αγωνιστεί για τρίτο παιχνίδι στη σειρά, ωστόσο παρέμεινε πρώτη. Η ομάδα της Ηγουμενίτσας δεν έπαιξε για τρίτη φορά και αυτοί οι τρεις αγώνες, με Πανσερραϊκό, Απόλλωνα Πόντου και Καβάλα, είναι ότι εκκρεμεί από τις 11 πρώτες αγωνιστικές στο Βόρειο όμιλο της Football League.

Η Βέροια μετά από δύο διαδοχικές “λευκές” ισοπαλίες, που για τις προσδοκίες της ήταν αποτυχίες, επέστρεψε στις νίκες με 3-0 επί του Απόλλωνα Πόντου στο γήπεδο του Βατανιακού. Ο Γιάννης Πασσάς με το πέμπτο φετινό του γκολ άνοιξε το σκορ και το δρόμο για την 150η νίκη του προπονητή του Παύλου Δερμιτζάκη σε όλα τα πρωταθλήματα. Ο 52χρονος τεχνικός έχει 117 νίκες στην Γ’ κατηγορία, 17 στην Β’ και 16 στη Super League. Άλλα δύο γκολ με κεφαλιές πέτυχε ο Γιάννης Λουκίνας, για να φτάσει τα 28 γκολ στην καριέρα του με το κεφάλι.

Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη μετά από δύο καλά αποτελέσματα δεν κατάφερε να συνεχίσει και η θέση της παραμένει πολύ δύσκολη.

Ο Πανσερραϊκός πριν συνέλθει από την ήττα από την Καβάλα, απέτυχε και στην Κατερίνη, όπου έχασε από τον Πιερικό. Οι δύο ήττες είχαν σαν αποτέλεσμα την απομάκρυνση του προπονητή Πέτρου Στοΐλα.

Η ομάδα της Κατερίνης πέτυχε την πέμπτη νίκη της στη σεζόν, αλλά πρώτη σε βάρος ομάδας, που είναι πάνω από αυτόν στη βαθμολογία.

Ο Ολυμπιακός Βόλου για μια ώρα δεν είχε καταφέρει να βρει δίχτυα με αντίπαλο την ΑΕ Ποντίων, αλλά ο αμυντικός του Μιχάλης Γιαννίτσης πέτυχε γκολ μετά από τεσσεράμισι χρόνια και έλυσε το “γόρδιο δεσμό”. Ο Ιάσων Παπαδημητρίου πέτυχε το 50ο του γκολ στην κατηγορία και το έβδομο φετινό του, πριν κάνει το 3-0 ένας άλλος αμυντικός, ο Νίκος Μπουτζίκος.

Η ΑΕΠ με νεανική ομάδα, αφού ο μέσος όρος της ηλικίας της ενδεκάδας της είναι γύρω στα 24 χρόνια, παλεύει τα παιχνίδια της.

Στο μεταξύ το κρίσιμο – κυρίως για τους γηπεδούχους – παιχνίδι ανάμεσα στον Αλμωπό και την Τρίγλια είναι ένα μεγάλο πρωταγωνιστή. Ο 25χρονος Παναγιώτης Μάνιος πέτυχε το πρώτο χατ τρικ στο φετινό πρωτάθλημα και ο Αλμωπός επικράτησε με 3-0, παίρνοντας μεγάλη βαθμολογική ανάσα. O γρήγορος επιθετικός από τη Σιάτιστα έφτασε τα επτά γκολ και είναι στην κορυφή των σκόρερ μαζί με τον Παπαδημητρίου.

Η Τρίγλια έκανε μόλις την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερα παιχνίδια, που δεν είχε δεχτεί γκολ. Έφτασε τα εννέα γκολ παθητικό, έχοντας δεχτεί τα τέσσερα από τον Αλμωπό και τον Παναγιώτη Μάνιο.

Στους σκόρερ τρίτος με έξι γκολ είναι ο Τόμας Πράδο του Πανσερραϊκού. Είναι εντυπωσιακό ότι η πρωτοπόρος Καβάλα έχει τρεις παίκτες που έχουν πετύχει από τέσσερα γκολ και η δεύτερη Βέροια δύο με πέντε και έναν με τέσσερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here