Κρίσιμο το παιχνίδι του Πανσερραϊκού μέσα στην Κατερίνη!!!

Την ευκαιρία να βρεθεί στην 2η θέση της βαθμολογίας θα έχει ο Πανσερραϊκός στο αυριανό εκτός έδρας ματς με τον Πιερικό(12/0517:00), για την 11η αγωνιστική του Πρωτάθληματος του Βορείου Ομίλου της Football League.

Ο Πανσερραϊκός έχασε το ντέρμπι με την Καβάλα στην έδρα του, ωστόσο παραμένει η καλή ομάδα, που είχε κερδίσει τα πέντε προηγούμενα και έχει νίκη στα τρία τελευταία εκτός έδρας, χωρίς να δεχτεί γκολ.
Ο έμπειρος Γιώργος Γεωργιάδης είχε οδηγήσει με δύο δικά του γκολ (44′ σουτ, 47 σουτ) τον Πανσερραϊκό στη νίκη 2-0 επί του Πιερικού στον πρώτο γύρο.
Η ομάδα της Κατερίνης δεν έχει νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια της, ενώ γνώρισε την πρώτη ήττα στην έδρα της από τη Βέροια και δεν νίκησε τον Ολυμπιακό Βόλου στο τελευταίο παιχνίδι. Δείχνει αδυναμία να κάνει πρωταθλητισμό, καθώς έχει χάσει όλα τα παιχνίδια του από τις τρεις ομάδες της κορυφής.
Οι δύο ιστορικές ομάδες έχουν μεγάλο παρελθόν σε όλες τις κατηγορίες, αλλά είχαν από την περίοδο 2012-13 να βρεθούν αντίπαλες. Στο τελευταίο παιχνίδι στην Κατερίνη, στις 13 Ιανουαρίου 2013 για την Β’ Εθνική, ο Πιερικός είχε επικρατήσει 1-0 (82′ κεφαλιά Αποστολίδης).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here