Η ακτινογραφία της 8ης αγωνιστικής τρεις στο κόλπο στο Βορρά της Football League!!!

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής στο Βόρειο όμιλο ήταν… τροχιοδεικτικά. Πλέον οι τρεις ομάδες που συγκατοικούν στην κορυφή ξέφυγαν, καθώς οι δύο από αυτές νίκησαν στις έδρες των ομάδων, που ήταν πιο κοντά σε αυτή την τριάδα.

Στο Βόλο ο Ιάσονας Παπαδημητρίου με το 50ο του γκολ στα πρωταθλήματα, έβαλε μπροστά τον Ολυμπιακό Βόλου με την Καβάλα. Μάλιστα έχει πετύχει τα έξι από τα επτά γκολ της ομάδας του. Όμως η Καβάλα έδειξε και πάλι να έχει επιθετικές αρετές και πέτυχε τρία γκολ για να επικρατήσει με 3-1.

Ο Πιερικός δεν είχε χάσει στην έδρα του και είχε την ευκαιρία να πλησιάσει τους πρωτοπόρους. Ωστόσο η αποβολή του τερματοφύλακα Φώτη Καραγκιολίδη στο 35′ ήταν καθοριστική. Η Βέροια την εκμεταλλεύθηκε και με το τέταρτο φετινό γκολ του Γιάννη Πασσά, νίκησε με 1-0.

Δύο χιλιόμετρα μακρύτερα, στο γήπεδο του Βατανιακού, ο Απόλλων Πόντου άντεξε ως το 55′ απέναντι στον Πανσερραϊκό. Τότε ο Τόμας Πράντο βρήκε και πάλι δίχτυα, για να ανοίξει το δρόμο στη νίκη του Πανσερραϊκού με 3-0. Ο Αργεντίνος φορ έφτασε τα έξι γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια, όπου ο Πανσερραϊκός μετράει ισάριθμες νίκες.

Το κάτω μισό της βαθμολογίας δεν είχε ουσιαστικά αλλαγές, καθώς είχαμε “λευκή” ισοπαλία και στην Αριδαία και στην Κοζάνη. Η ΑΕ Ποντίων με τον Απόλλωνα Πόντου είναι οι μοναδικές ομάδες χωρίς νίκη και απέχουν τέσσερις βαθμούς από τον Θεσπρωτό και έξι από την Τρίγλια. Η ομάδα της Χαλκιδικής έφερε την πέμπτη της ισοπαλία, πιο πολλές από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here