Απόλλων Πόντου – Πανσερραϊκός 0-3 : Tρένο…Τα «Λιοντάρια» με Πέμπτη συνεχόμενη νίκη !!!

Στην κορυφή του Βόρειου ομίλου της Football League με 19 βαθμούς κούρνιασε πλέον  ο Πανσερραϊκός, έπειτα από την εκτός έδρας νίκη του στο γήπεδο του Βατανιακού στην Κατερίνη με 3-0 επί του Απόλλων Πόντου, την Μεγάλη Τετάρτη(28/04), για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τα «Λιοντάρια» πέτυχαν την Πέμπτη τους συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Football League έχοντας σκόρερ στο 55ο λεπτό τον Τόμας Πράντο 0-1, στο 84ο λεπτό τον Θεοχάρη Ψάλτη με δυνατό σουτ να κάνει το 0-2 και στο 92ο λεπτό ο νεαρός Θεοδωρίδης σκοράρει στο επαγγελματικό του ντεμπούτο με την φανέλα των Λιονταριών διαμορφώνοντας και το τελικό αποτέλεσμα Απόλλων Πόντου – Πανσερραϊκός 0-3.
Ο Πανσερραϊκός ήταν πιο κινητικός είχε περισσότερη όρεξη πίεζε στα καρέ του Πολίτη και του ακυρώθηκε γκολ του Γεωργιάδη ως οφσαϊντ στο πρώτο ημίχρονο. Τα λιοντάρια διαμαρτύρονται στο ότι η φάση ελέγχεται και ο παίκτη σκόραρε από κανονική θέση. Είναι μία φάση η οποία θα συζητηθεί.
Στο 32ο λεπτό ο Πράντο έκανε δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Πολίτη.

Διαιτητής ήταν ο Πουλικίδης της ΕΠΣ Δράμας με Βοηθους τους Χριστοδούλου ΕΠΣ Ημαθίας, Κουκούμης ΕΠΣ Καβάλας. 4ος: Τσιάρας ΕΠΣ Καβάλας.

Κίτρινες: Δαλανιόπουλος / Πράντο, Γεωργιάδης, Πίντο 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Τουρσίδης, Λαμπίδης, Βαφειάδης, Μουρατίδης, Νύκταρης, Παναγιώτου, Φράγκος

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Στοΐλας): Καβουσάκης, Ζέρης, Γιανναράκης, Κασμερίδης, Πίντο, Ψάλτης (Μαρκιόνι), Κρητικός, Γεωργιάδης, Κόντσι, Λουφάκης (46′ Θεοδωρίδης), Πράντο (65′ Γκούρτσας)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here