Πανσερραϊκός- Αλμωπός Αριδαίας 3-0 : Τα «Λιοντάρια»΄Επιασαν Κορυφή Ανόδου!!!

Ο Πανσερραϊκός εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της Βέροιας και της Καβάλας, νίκησε 3-0 τον Αλμωπό Αριδαίας, έφτασε τους 16 βαθμούς και είναι πλέον μαζί με την Καβάλα και Βέροια στην κορυφή του Βορείου Ομίλου, για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Football League.
Όλα τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με δύο του Prado και ένα του Γκούρτσα, ενώ στο πρώτο μέρος είχαμε αναγκαστική αλλαγή για τον Αλμωπό. Στη θέση του Προκοπίου ο Κουρούπης. Γενικά, οι παίκτες του Αλμωπού παρότι κυνήγησαν το ματς με τον Πανσερραϊκό το μυαλό τους φαίνεται να ήταν στον επόμενο αγώνα της Τετάρτης στην έδρα τους, με αντίπαλο τον Θεσπρωτικό.
Τα «Λιοντάρια» ξεκίνησαν το ματς με τους Καβουσάκη, Γιανναράκη, Κασμερίδη, Ζέρη, Pinto, Κρητικό, Ψάλτη, Γεωργιάδη, Λουφάκη, Olaitan και Prado.
Η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό ήρθε στο 30ο λεπτό μετά από σουτ του Γεωργιάδη, απέκρουσε εκπληκτικά ο Καραγιαννίδης στη δεξιά του γωνία. Ενώ στο 42ο λεπτό δυνατό σουτ του Λουφάκη και ακόμη μια καλή απόκρουση από τον Καραγιαννίδη.
Το δεύτερο ημίχρονο, ξεκίνησε με μια αλλαγή για την ομάδα του Πανσερραϊκού. Στη θέση του Olaitan, ο Conci και στο 49ο λεπτό ήρθε το πρώτο γκολ για τα Λιοντάρια. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γεωργιάδη, ο Prado πήρε την κεφαλιά η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυντικού άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα 1-0.
Από το 55ο λεπτό μέχρι και το 67ο λεπτό η Αριδαία πίεσε και έχασε δύο καλές ευκαιρίες αλλά ο Καβουσάκης με πολύ καλές αποκρούσεις κράτησε το 1-0.
Στο 70ο λεπτό βγήκε στην κόντρα ο Πανσερραϊκός από τα αριστερά και με ωραία σέντρα του Conci, ο Prado αυτή την φορά με το στήθος στέλνει την μπάλα στα δίχτυα 2-0 .
Στο 90+2 ο Πανσερραϊκός τριπλασίασε τα τέρματα του με τον Γκούρτσα, που τρία λεπτά πριν, μπήκε σαν αλλαγή στη θέση του Prado.
Ο Διαιτητής Δραγούσης της ΕΠΣ Κιλκίς επέτρεψε το υπέρμετρα σκληρό παιχνίδι και μοίρασε πολλές κίτρινες κάρτες.
Κίτρινες: 39’ Κασμερίδης, 48’ Ζέρης, 51’ Κρητικός, 90’ Ψάλτης – 10’ Κιουλτζόπουλος, 26’ Ασλαμπαλόγλου, 57’ Έππας 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Στοΐλας): Καβουσάκης, Ζέρης, Γιανναράκης, Κασμερίδης, Πίντο, Ψάλτης, Κρητικός, Γεωργιάδης (72′ Κουτσίδης), Ολαϊτάν (46′ Κόντσι), Λουφάκης (87′ Μαρτσιόνι), Πράντο (87′ Γκούρτσας).

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Τυριακίδης): Καραγιαννίδης, Βενέτης, Κολτσίδας, Κιουλτζόπουλος (72′ Πέττας), Προκοπίου (21′ λ.τ Κουρούπης), Έππας, Ασλαμπάλογλου, Ρογγότης, Γκαλιέγκος (82′ Χαντζάρας), Μάνιος (82′ Τούφας), Λουσέρο (72′ Κοζάκης).

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here