Η ακτινογραφία της 6ης αγωνιστικής στο Βορρά της Football League!!!

Έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Βέροια και Καβάλα επέστρεψαν στις νίκες, ο Πανσερραϊκός πέτυχε το αποτέλεσμα της αγωνιστικής στο Βόρειο όμιλο, αφού γκρέμισε τον Ολυμπιακό Βόλου από την κορυφή, όπου έμεινε για λίγες μέρες. Ο όμιλος είχε αρκετά γκολ και θέαμα.

Η Βέροια μετά από την ήττα της από τον Πανσερραϊκό επικράτησε του Θεσπρωτού. Δέχτηκε μόλις το δεύτερο γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ έχει το απόλυτο στην έδρα της με τέσσερις νίκες.
Εντυπωσιακή ήταν η νίκη της Καβάλας, που έγινε η πρώτη ομάδα στη σεζόν με πέντε γκολ σε ένα αγώνα, μάλιστα έβαλε στην ΑΕ Ποντίων τέσσερα στο πρώτο ημίχρονο. Είχε να πετύχει τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο από τις 13 Μαρτίου 2019, στην ερασιτεχνική Γ’ Εθνική.
Η ερχόμενη αγωνιστική περιλαμβάνει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Καβάλα και τη Βέροια, που θα φέρει σίγουρα ανακατατάξεις.
Στο Βόλο ο Πανσερραϊκός πέτυχε σπουδαία νίκη με το τρίτο γκολ του Τόμας Πράντο στα τρία τελευταία παιχνίδια. Μάλιστα είχε προηγηθεί η νίκη επί της Βέροιας, με αποτέλεσμα ο Πανσερραϊκός να δείχνει ότι θα κινηθεί ψηλά στη βαθμολογία.
Ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε δεύτερο παιχνίδι στην έδρα του, μετά από τη Βέροια, δείχνοντας επιθετική δυσκολία, αφού έχει πετύχει έξι γκολ, με τα τρία από αυτά στην Κοζάνη.
Ο Πιερικός νίκησε την Τρίγλια, που ήταν για τέσσερα παιχνίδια αήττητη και δείχνει καλύτερη από πέρσι σε αποτελέσματα.
Ο Αλμωπός Αριδαίας πέτυχε την πρώτη του νίκη με το ευρύ 4-1 επί του Απόλλωνα Πόντου. Η ομάδα της Καλαμαριάς προηγήθηκε, αλλά δεν μπόρεσε να παλέψει ως το τέλος όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Έτσι παραμένει στην τελευταία θέση με ένα βαθμό, μαζί με την ΑΕ Ποντίων.
Και πάλι δεν υπήρξε ισόπαλο αποτέλεσμα στον όμιλο, έτσι σε 30 αγώνες μέχρι τώρα, οι ισοπαλίες είναι μόλις πέντε και στις τρεις από αυτές εμπλέκεται η Τρίγλια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here