Ολυμπιακός Βόλου – Πανσερραϊκός 0-1: “Λιοντάρι” στο δεύτερο ημίχρονο!!!

Ο Πανσερραϊκός στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης στον Βόλο, κατάφερε να κερδίσει με 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Football League.
Ο Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος από τον Ολυμπιακό Βόλου και προσπάθησε να αναπτυχθεί με την μπάλα κάτω και κυρίως από τα πλάγια με τον Ζέρη. 
Τα λιοντάρια είχαν ένα εξαιρετικό 10λεπτό προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με κερδισμένα δύο συνεχόμενα φάουλ στο 42ο λεπτό και στο 44ο λεπτό που θα μπορούσαν να πετύχουν κάποιο γκολ.
Ο Ολυμπιακός Βόλου απάντησε με καλή ευκαιρία στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 45+2λεπτο όταν οι παίκτες έπαιξαν βόλεϊ στην περιοχή του Καβουσάκη αλλά η τελική κεφαλιά του Παπαδημητρίου πέρασε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός μπήκε δυνατά και ήταν καταιγιστικός.
Κατάφερε στο 55ολεπτό από τα πλάγια να βγει στην επίθεση, ο Ζέρης έκανε σέντρα και ο Prado με πλασέ να ανοίγει το σκορ 0-1.
Όσο περνούσε ο χρόνος και μέχρι την λήξη του αγώνα, τα λιοντάρια πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει κάνει ούτε μια κλασσική ευκαιρία  για γκολ.
Από τον Πανσερραϊκό διακρίθηκαν οι Ζέρης και Πίντο.
Κίτρινη κάρτα είδαν o Τσαγκαλίδης στο 7ο λεπτό, o Φιλίποβιτς στο 31ο λεπτό, ο Αγρόδημος στο 76ο λεπτό από τον Ολυμπιακό Βόλου και ο Πίντο στο 31ο λεπτό από τον Πανσερραϊκό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσαμούρης ΕΠΣ Πειραιά, με βοηθούς τους Κωνστάντιος ΕΠΣ Εύβοιας, Βρούζος ΕΠΣ Πιερίας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Ξηροφώτος): Ξενοδόχοβ, Γραικός, Μπουτζίκος, Φιλίποβιτς, Γιαννίτσης, Αγρόδημος, Κόλα, Βουκελάτος (69′ Βασιλούδης), Παπαδημητρίου, Σκοπελίτης (58′ Τζούριτς), Τσαγκαλίδης.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Στοΐλας): Καβουσάκης, Γιανναράκης, Ζέρης, Κασμερίδης, Πίντο, Κρητικός, Ψάλτης, Γεωργιάδης (85′ Πέτρου), Μέσι (67′ Κόντσι), Ολαϊτάν (74′ Λουφάκης), Πράντο (74′ Γκούρτσας).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here