Νικηφόρα πέρασε από το γήπεδο της φελώνης ο Απόλλων Παραλιμνιού!!!

Νικηφόρα πέρασε από το γήπεδο της φελώνης ο Απόλλωνας που επικράτησε με 2-0 της Αναγέννησης Θαλασσιάς.
Με τέρματα που σημείωσαν οι Γαϊδαρτζής και Γκούμας από ισάριθμα πέναλτι ήταν αρκετά για να σημειώσει την δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα η ομάδα του Παραλιμνίου. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν στο αγωνιστικό χώρο με σκοπό να δημιουργήσουν τις συνθήκες για να κερδίσουν και να επιβάλλουν τον ρυθμό τους.
Ο Απόλλωνας ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς, στην πρώτη ουσιαστικά επίσκεψη του στα καρέ του Αθανασίου,  με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γαϊδαρτζή. Ήταν το 4ο λεπτό όταν ο Απόλλωνας επιτέθηκε από την δεξιά πλευρά και μετά από πάσα του Καρυοφύλλη, ο προωθημένος Παπαδόπουλος τσίμπησε την μπάλα και ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή.
Στο 7ο λεπτό οι γηπεδούχοι φάνηκαν απειλητικοί σε δύο συνεχόμενα κόρνερ , χωρίς τελικά να πάρουν κάτι από αυτά.
Στο 20ο λεπτό ήταν σειρά του Απόλλωνα να απειλήσει από κόρνερ όταν σε εκτέλεση του Καρυοφύλλη, οι αμυντικοί κατάφεραν να σταματήσουν σουτ του Γκούμα που έγινε στα όρια της μικρής περιοχής.
Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες με το παιχνίδι να μοιράζεται στην μεσαία γραμμή. Τελευταία υποψία φάσης στο 40ο λεπτό όταν ο Γκούμας επιχείρησε σουτ από μακριά με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.
Το δεύτερο ημίχρονο είχε καλύτερο ρυθμό με περισσότερες ευκαιρίες στο παιχνίδι με τις κλασικότερες να τις έχει ο Απόλλωνας. Η Αναγέννηση μπήκε δυνατά για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Απόλλωνας ήταν όμως αυτός που απείλησε πρώτος όταν στο 50ο λεπτό  ο Γαϊδαρτζής είδε την κεφαλιά του να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια μετά από σέντρα του Τσομαχασβίλι. Στο επόμενο λεπτό ήταν σειρά της Αναγέννησης να απειλήσει με γυριστό σουτ του Παπαστεφάνου να φεύγει ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Γιαννακίδη.Στο 56ο είχαμε κλασική ευκαιρία από τον Γαϊδαρτζή, σε παράλληλη μπαλιά του Χατζάκου από τα δεξιά, με τον έμπειρο επιθετικό να έχει τον χώρο και τον χρόνο να εκτελέσει, ωστόσο την τελευταία στιγμή πόδι αμυνόμενου θα στείλει την μπάλα κόρνερ. Στο 61ο λεπτό σε φάση καρμπόν αυτήν την φόρα σε παράλληλη μπαλιά του Γούλα, ο Χατζάκος δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα με τον Αθανασίου να βρίσκεται στην κατάλληλη θέση. Στο 67ο λεπτό σε κάθετη μπαλιά του, νεοεισελθόντα στον αγωνιστικό χώρο Σοφιανού, ο Λιάρας δεν πρόλαβε να πλασάρει από ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση.
Στο 71ο λεπτό ο πολύ δραστήριος Σοφιανός κέρδισε πέναλτι σε τράβηγμα του Σαρηγιαννίδη, όταν μπήκε στην μεγάλη περιοχή μετά από ωραία κεφαλιά-πάσα του Γαϊδαρτζή. Την εκτέλεση ανέλαβε αυτή την φορά ο Γκούμας που πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ομάδα του Απόλλωνα για να διαμορφώσει το 0-2.
Από εκεί και πέρα όπως είναι φυσικό ο Απόλλωνας με το σκορ και την ψυχολογία υπέρ του πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο ελέγχοντας πλήρως το παιχνίδι με τον Γαϊδαρτζή να χάνει και την τελευταία ευκαιρία του παιχνιδιού, αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε ήταν χλιαρή με τον Αθανασίου να μπλοκάρει εύκολα την μπάλα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ( Απόστολος Κουτρουλός) : Αθανασίου, Τεφήκογλου, Καλαϊτζής, Τιφτίκης, Σταύρου, Παπαστεφάνου, Τουργαϊδης, Εφέντη, Κωφίδης, Καζάκης, Ορφανίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ( Νίκος Καραμπετάκης): Γιαννακίδης, Παπαδόπουλος, Τσομαχασβίλι, Κουτζαβασίλης, Κούτλας, Λιάρας (84ο Λαδόπουλος), Γκούμας, Γούλας(64ο Σοφιανός), Γαϊδαρτζης(89ο Τσαταλπασίδης), Καρυοφύλλης(84ο Τζαπέγια), Χατζάκος(64ο Κιουτσεκτσίδης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here