Τι γίνεται με ισοβαθμία στην κορυφή της Football League!!!

Το ενδεχόμενο να υπάρξει ισοβαθμία στο τέλος του πρωταθλήματος του Βορείου ομίλου της Football League για την ανάδειξη του πρωταθλητή έχει μεγάλες πιθανότητες.
Το σενάριο αυτό δεν θεωρείται ακραίο και οι πιθανότητες να υλοποιηθεί είναι αρκετές. Διανύοντας την 5η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Football League, τέσσερις ομάδες (Βέροια, Καβάλα, Ολυμπιακό Βόλου και Πανσερραϊκός), είναι πολύ κοντά και δείχνουν να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος.
Να θυμίσουμε ότι, οι 2 πρώτοι ανεβαίνουν στην Β’ Εθνική ενώ οι δύο τελευταίοι υποβιβάζονται στην Γ’ Εθνική.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ FOOTBALL LEAGUE ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 2020-2021

Κριτήρια Ισοβαθμίας

Στις ισοβαθμίες τα κριτήρια κατάταξης κατά σειρά είναι τα εξής:

α. Σε περίπτωση που από τον πίνακα της βαθμολογίας προκύπτει ισοβαθμία ομάδων, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά στους μεταξύ τους αγώνες.

β. Αν, μετά τη σύνταξη και του βοηθητικού πίνακα της βαθμολογίας, προκύπτει νέα ισοβάθμιση ομάδων, τότε για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες.

γ. Αν, μετά τη σύνταξη και του  βοηθητικού πίνακα της βαθμολογίας, προκύπτει νέα ισοβάθμιση ομάδων, τότε για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο τη διαφορά τερμάτων στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.

δ. Αν, μετά τη σύνταξη και του βοηθητικού πίνακα της βαθμολογίας, προκύπτει νέα ισοβάθμιση ομάδων, τότε για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο την καλύτερη επίθεση στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.

ε. Εάν και τότε προκύψει νέα ισοβαθμία ομάδων τότε συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο την καλύτερη άμυνα στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here