Ολυμπιακός Βόλου – Πανσερραϊκός, η προϊστορία των ομάδων!!!

Ο Πανσερραϊκός δοκιμάζεται στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης στον Βόλο, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου την Κυριακή(18/04-15:00), για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Football League.

Ολυμπιακός Βόλου και Πανσερραϊκός, δύο ιστορικές ομάδες, που μόλις πριν από 10 χρόνια έπαιξαν στη Super League αντίπαλοι, προσπαθούν τα τελευταία χρόνια να ξαναμπούν με αξιώσεις στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αφού πέρασαν μεγάλο διάστημα στο ερασιτεχνικό.
Ο Ολυμπιακός Βόλου στην 5η αγωνιστική του Βορείου ομίλου του πρωταθλήματος της Football League, εκμεταλλεύθηκε τις ήττες των πρωτοπόρων Βέροια και  Καβάλα και τις έπιασε στην κορυφή.
Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Football League είναι αήττητος, μετρά όμως μια ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μέσα στην Καβάλα και είναι από τους Πρωτοπόρους σε απόσταση αναπνοής.
Για τελευταία φορά επρόκειτο να παίζουν στην Β’ κατηγορία το 2016, αλλά είναι η σεζόν που ο Ολυμπιακός Βόλου εγκαταλείπει το πρωτάθλημα στα μισά, θύμα των οικονομικών προβλημάτων του.
Έτσι, η τελευταία επίσκεψη του Πανσερραϊκού στο Πανθεσσαλικό στον Βόλο, είναι στις 13 Μαρτίου 2013, όταν ο Ολυμπιακός Βόλου άρχισε να χτίζει από την Β’ Εθνική τη δυνατή ομάδα του και επικράτησε με 2-1 (6’ πέναλτι Ανιέτε Κίντα, 26’ σουτ Πινδώνης – 88’ σουτ Μίλιεβιτς).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here