Πανσερραϊκός – Βέροια 1-0: Βήμα ανόδου για τα λιοντάρια!!!

Ο Πανσερραϊκός έφτασε σε μια μεγάλη νίκη επί της πρωτοπόρου Βέροιας στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Football League.
Ο Πανσερραϊκός ήταν εμφανώς καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε δίκαια στο 1-0 επί της Βέροιας, που πλησίασε τους πρωτοπόρους στην βαθμολογία της Football League Βέροια,Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μαϊκλ Ολαϊτάν, ο οποίος μπήκε αλλαγή αντί του Κόντσι στο 55ο λεπτό και έμελλε να ορίσει την τύχη του αγώνα, με ένα γκολ αριστούργημα στο 85ο λεπτό έδωσε την νίκη στον Πανσερραϊκό. Με υποδειγματικό πλασέ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, αιφνιδιάζει τον Βελλίδη χωρίς να μπορεί να αντιδράσει γράφοντας το 1-0.
Στο 87ο λεπτό η Βέροια απάντησε με μια σπουδαία ευκαιρία ωστόσο ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού Καβουσάκης πραγματοποίησε μεγάλη απόκρουση στο τετ α τετ του Αποστολόπουλου.

Από τον Πανσερραϊκό διακρίθηκαν οι Καβουσάκης και Κασμερίδης, ενώ πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Ντάουλα της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

Κίτρινη κάρτα είδαν ο Ζέρης στο 81ο λεπτό από τον Πανσερραϊκό. Ο Πάσας στο 43ο λεπτό και Πόζογλου στο 81ο λεπτό από την Βέροια.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Στοΐλας):Καβουσάκης, Γιανναράκης, Κασμερίδης, Ζέρης, Πίντο, Μαρτσιόνι (55′ Ψάλτης), Κρητικός, Κόντσι (55′ Ολαϊτάν), Μέσι (90′+ Πέτρου), Λουφάκης (46′ Γεωργιάδης), Πράντο (75′ Γκούρτσας).

ΒΕΡΟΙΑ (Δερμιτζάκης):Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Μπλέτσας (57′ Οικονόμου), Βεργώνης, Μούργος (57′ Πόζογλου), Πασάς (84′ Καραγιάννης), Λουκίνας, Σιμόνι (73′ Αποστολόπουλος).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here