Βέροια: H αντίπαλος του Πανσερραϊκού στην 5η αγωνιστική της Football League!!!

Με τέσσερις συνεχόμενες νίκες και χωρίς να δεχθεί ούτε ένα γκολ στο πρωτάθλημα, η Βέροια έρχεται στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών την Τετάρτη 14/04/2021, για να αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο  Πανσερραϊκό, για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Football League.
Φέτος η Βέροια στο Πρωτάθλημα της Football League, έκανε το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της τα τελευταία 52 χρόνια. Από το 1969, έχει να κερδίσει τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ενώ παραμένει σταθερά πρώτη στον πίνακα της βαθμολογίας με 12 βαθμούς, με συγκάτοικο την Καβάλα.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι από τα 7 γκολ που έχει σημειώσει η Βέροια μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα της Football League, τα 3 τα έχει βάλει ο Στέλιος Πόζογλου, σε δύο αγώνες  μπαίνοντας σαν αλλαγή.
Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός Στέλιος Πόζογλου, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου και ενίσχυσε το ρόστερ της Βέροιας, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με την φανέλα του Πανσερραϊκού(Περίοδος 2017-18) στην Β’ Εθνική, όπου στις στις 30 Ιουνίου 2018, έληξε και ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή από τον ΠΑΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here