Νάσος Γερόλυμος: «Προχωράμε δυνατά και μετράμε πλέον αντίστροφα»!!!

Όλα πήγαν καλά για τον νεαρό αριστερό μπακ του Πανσερραϊκού Νάσο Γερόλυμο, που υποβλήθηκε σε επέμβαση χιαστών. 

Αναλυτικά:

Ο Νάσος Γερόλυμος, υποβλήθηκε σε επέμβαση χιαστών, μετά την αναποδιά που είχε σε προπόνηση του Πανσερραϊκού, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Η επέμβαση ήταν επιτυχημένη και ο παίκτης, ήδη μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικού χώρους.
Ο νεαρός αριστερός μπακ έβγαλε και σχετική φωτογραφία με συγκινητικά λόγια προς τους ανθρώπους της ομάδας των «Λιονταριών», για να δείξει την εκτίμηση του και ότι όλα πήγαν καλά, δεχόμενος βέβαια και ευχές για ταχεία ανάρρωση, από φίλους και συμπαίκτες.

Δόξα το Θεό όλα καλά!!! Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου @panserraikosfc1964 τον πρόεδρο κ. Καζία που με στήριξε από την αρχή και ήταν δίπλα μου, τον κύριο Απόστολο Λιβανο που έτρεξε να διευθετήσει όλα τα ζητήματα!! Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου τους προπονητές τον γιατρό της ομάδας @fysio_gavanozis για την συνεχή στήριξη τους και τα υπέροχα μηνύματα συμπαράστασης!! Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους εσάς που βρήκατε λίγο χρόνο από τη καθημερινότητα σας για να μου στείλετε τα περαστικά σας!! Και τέλος άλλο ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον γιατρό μου κ. Γιώργο Γρηγόρη Καραχάλιο!! Προχωράμε δυνατά και μετράμε πλέον αντίστροφα!!????

Η διοίκηση του Πανσερραϊκού εύχεται καλή αποθεραπεία και όλοι στην ομάδα σε περιμένουμε Νάσο «σιδερένιο»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here