Ο Πανσερραϊκός πάλεψε σαν λιοντάρι και κέρδισε τον Πιερικό 2-0!!!

Με δύο γκολ του Γεωργιάδη ένα στο πρώτο ημίχρονο και ένα στο δεύτερο, ο Πανσερραϊκός νίκησε 2-0 τον Πιερικό στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών για την 2η αγωνιστική της Football League.
Σε αντίθεση με ότι θα περίμενε κανείς, τα «Λιοντάρια» δεν μπήκαν δυνατά στο ματς. Το γεγονός ότι ο Πιερικός πρέσαρε και έκλεινε σωστά τους χώρους, είχε ως συνέπεια η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της Κατερίνης, να χαθεί. Όταν στο 8ο λεπτό ο Ιντζόγλου βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ, ωστόσο ο Ζέρης απομάκρυνε την μπάλα πάνω στην γραμμή, σώζοντας έτσι την εστία της ομάδας του από βέβαιη παραβίαση.
Στο 18ο λεπτό ο Πιερικός έχασε άλλη μια καλή ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ, όταν ο Γκατζολάρι δέχθηκε πολύ ωραία ασίστ στέλνοντας όμως την μπάλα άουτ.
Στο 25ο λεπτό ο Γκούρτσας βρέθηκε μόνος του λίγο έξω από την μεγάλη  περιοχή, έκανε το σουτ, με την μπάλα όμως να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 45ο λεπτό, ο Πανσερραϊκός  άνοιξε το σκορ με τον Γεωργιάδη, όταν μετά από σέντρα από τα αριστερά, ο Γκούρτσας βρήκε με πάσα-βολέ τον διεθνή παίκτη του Πανσερραϊκού, που με προβολή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Καραγκιολίδη. 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός ανέβασε στροφές, πάλεψε σαν λιοντάρι και στο 47ο λεπτό μετά από αδράνεια της άμυνας του Πιερικού και με την πολύ ωραία ασίστ του Μέσι στον Γεωργιάδη, ο τελευταίος δεν έχασε την ευκαιρία και έκανε το 2-0.
Να σημειωθεί πως στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα της Κατερίνης πίεσε τα «Λιοντάρια»  χωρίς όμως ουσία.

Τέσσερα κόρνερ κέρδισε ο Πανσερραϊκός και εννέα ο Πιερικός.
Από τον Πανσερραϊκό διακρίθηκαν οι Κασμερίδης και Γεωργιάδης ενώ πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Τσοπουλίδη της ΕΠΣ Ξάνθης.

Κίτρινες κάρτες είδαν από τον Πανσερραικό Τσιμίκας, Ζέρης και ο τερματοφύλακας Καβουσάκης για καθυστέρηση, ενώ από τον Πιερικο ο  Ιντζόγλου.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Στοΐλας): Καβουσάκης, Ζέρης, Κουτσίδης (46′ Γιανναράκης), Κασμερίδης, Πίντο, Τσιμίκας (60′ Κρητικός), Μαρκιόνι, Γεωργιάδης (77′ Πέτρου), Λουφάκης (78′ Ψάλτης), Μέσι (54′ Κόντσι), Γκούρτσας

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Παπαβασιλείου): Καραγκιολίδης, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Γιαλαμίδης, Αποστολόπουλος, Μακρής, Ιντζόγλου (78′ Κρυεμάδι), Γκατσολάρι (68΄Μπενίσκος), Κυβελίδης (78′ Ντόσης), Δεμηρτζόγλου (68′ Μηλιώτης), Παπαδόπουλος (59′ Μπουόλι)

Φώτο: ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Επιμέλεια: Στράτος Στεφάνογλου

 

.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here