Ελλάδα-Ονδούρα 2-1 σε φιλικό παιχνίδι!!!

Με δύο γκολ του Βαγγέλη Παυλίδη η Εθνική Ομάδα επικράτησε 2-1 της Ονδούρας σε διεθνές φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Τούμπας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες πέρα από τα δύο γκολ που σημείωσε.

Η Εθνική άνοιξε το σκορ στο 14΄με τον Βαγγέλη Παυλίδη, ο οποίος υποδέχθηκε την μπάλα από ασίστ του Φορτούνη από δεξιά και ευστόχησε με πλασέ απέναντι στον Μενχίβαρ. Η Ονδούρα ισοφάρισε στο 41΄ με σουτ του Ντιέγο Ροντρίγεζ εκτός περιοχής, αλλά ο Παυλίδης πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 59΄, με κεφαλιά αυτή τη φορά, από ασίστ του Γιώργου Μασούρα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

* Ο Μαυροπάνος, ο Δουβίκας και ο Αλεξανδρόπουλος πραγματοποίησαν ντεμπούτο με τη “γαλανόλευκη”.

Ελλάδα: Διούδης, Μαυροπάνος, Κυριακόπουλος (77΄ Αλεξανδρόπουλος), Σβάρνας, Μαυρίας, Σιώπης, Μάνταλος (83΄ Μπακασέτας), Παυλίδης (62΄ Γιαννούλης), Φορτούνης (46΄ Λημνιός), Γιακουμάκης (46΄ Μασούρας), Τζόλης (46΄ Δουβίκας).

Ονδούρα: Μενχίβαρ, Άλβαρεζ, Φιγουερόα, Περέιρα, Ακόστα (66΄ Α. Λόπεζ), Έλις, Μεχία (65΄ Ρούβιο), Μπένγκστον (66΄ Βελάσκεζ), Φλόρες, Νούνιεζ (46΄ Κ. Λόπεζ), Ροντρίγεζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here