Ανακοίνωσε Λουφάκη ο Πανσερραϊκός!!!

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε μια προσθήκη, με την απόκτηση του Λουφάκη αλλά και τα καθαρά τεστ Covid-19 στο ξεκίνημα της δεύτερης εβδομάδας προπονήσεων.
Στο ρόστερ των «Λιονταριών» εντάχθηκε ο Δημήτρης Λουφάκης (γεννήθηκε 1/4/2000), αγωνίζεται τόσο στη μεσαία γραμμή, όσο και στην επίθεση ως ετξρέμ, έχει συμμετοχές σε Superleague και Football League (Απόλλωνα Πόντου και ΑΕΛ), χωρίς όμως γκολ.

Αναλυτικά:

Με καθαρά τεστ Covid-19 ξεκίνησε η δεύτερη εβδομάδα προπονήσεων στον Πανσερραϊκό. Όλο το αγωνιστικό τμήμα, υποβλήθηκε στο καθιερωμένο τεστ, που επιβάλει το υγειονομικό πρωτόκολλο της Football League, για την επιστροφή στις προπονήσεις.
Παίκτες και προπονητικό επιτελείο με χαμόγελο και αισιοδοξία συνεχίζουν τις μέρες προσαρμογής και την επιστροφή στον φυσικό τους χώρο, το γήπεδο. Αδιάκοπα οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά στις 12, με τον αίθριο καιρό να αποτελεί σύμμαχο όλων.
Τις επόμενες ημέρες θα αρχίσει το πρόγραμμα να ανεβαίνει σε ένταση, ενώ κανονικά προπονούνται με την ομάδα και τα νέα αποκτήματα, Marchioni και Λουφάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here