Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχική ΕΠΣΣ ΘΡΑΚΙΚΟΣ ΜΗΤΡΟΥΣΙΟΥ: Το πρώτο σωματείο του Δήμου Σερρών για την χορήγηση Αθλητικής...

ΘΡΑΚΙΚΟΣ ΜΗΤΡΟΥΣΙΟΥ: Το πρώτο σωματείο του Δήμου Σερρών για την χορήγηση Αθλητικής αναγνώρισης!!!

Ο ΘΡΑΚΙΚΟΣ ΜΗΤΡΟΥΣΙΟΥ είναι από τα πρώτα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία του Δήμου Σερρών, που ολοκλήρωσαν με επιτυχία την διαδικασία για την απόκτηση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.).
 
Αναλυτικά:
 
Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει αναστείλει κάθε αγωνιστική δράση, αλλά η διοίκηση του Θρακικού έχει πράγματα να κάνει και να ασχοληθεί,
προτεραιότητα της διοίκησης,αποτελούσε η συλλογή στοιχείων και εγγράφων, προκειμένου να κατατεθεί άρτιος ο φάκελος με όλα τα δικαιολογητικά στην αρμόδια υπηρεσία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, προκειμένου ο σύλλογος να λάβει την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση και κατόπιν να καταχωρηθεί στο «Μητρώο Αθλητικών Σωματείων».
Πλέον ο ΘΡΑΚΙΚΟΣ ΜΗΤΡΟΥΣΙΟΥ είναι απ’τα πρώτα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία της Π.Ε Σερρών που ολοκλήρωσαν με επιτυχία την διαδικασία για την απόκτηση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης απ΄την Γ.Γ.Α η οποία αποτελεί και την επίσημη αναγνώριση από το Κράτος, στα δεδομένα αθλητικά δικαιώματα, που έχουν οι ερασιτεχνικοί αθλητικοί σύλλογοι.
Η απόκτηση της Βεβαίωσης Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης, αποτελεί ένα σπουδαίο γεγονός για το κύρος και την ιστορία του Συλλόγου μας και παράλληλα υπενθυμίζεται ότι η καταγραφή των νόμιμων ελληνικών ερασιτεχνικών σωματείων, σύμφωνα με τα όσα έχει αποφασίσει ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, συνδέεται επίσης, με τα μέτρα στήριξης τους από την πανδημία του covid-19, ενώ όπως έχει επισημανθεί, μόνο τα επίσημα καταγεγραμμένα σωματεία στο Μητρώο της ΓΓΑ, θα έχουν το δικαίωμα χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων.
Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε την κα. Χρύσα Πουλικίδου για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθειά της στις ενέργειες του Δ.Σ για την απόκτηση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης.
 
 
 
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here