Ο Γκαέλ Ν’ Λουντούλου επέστρεψε στη Γαλλία την Β’ ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν!!!

O έμπειρος Γάλλος εξτρέμ επιστρέφει στην Β’ ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν, που αγωνίζεται στην 5η κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου.
Ο Γκαέλ Ν’Λουντουλού, γεννημένος στις 29 Απριλίου 1992, είναι Γάλλος ποδοσφαιριστής Κονγκολέζικης καταγωγής.
Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής της Παρί Σεν Ζερμέν και σε ηλικία δεκαέξι ετών υπέγραψε στην Πόρτσμουθ ΦΚ, στην οποία παρέμεινε μέχρι το 2010.
Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί, Λοζάνη (Ελβετία), Λοκομοτίβ Σόφιας, Τσερνομόρετς Μπουργκάς (Βουλγαρία), Απόλλωνα Πόντου, Άρη, ΑΟ Τρίκαλα και Ονήσιλος Σωτήρα (Κύπρος).
Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε από την ΦΚ Λοζάν-Σπορ, με την οποία είχε δώδεκα συμμετοχές και κατέλαβε την έβδομη θέση στο πρωτάθλημα Ελβετίας.
Την επόμενη σεζόν έπαιξε για την Βουλγάρικη Τσερνομόρετς Μπουργκάς, με 24 συμμετοχές και δύο τέρματα, ενώ το 2013-14 είχε 22 συμμετοχές και 2 γκολ με την φανέλα της Λοκομοτίβ Σόφιας.
Τον χειμώνα του 2014, μεταγράφηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης, με τον οποίο αγωνίστηκε στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της τρίτης εθνικής, έχοντας δεκαπέντε συμμετοχές και πέντε γκολ. Τον Σεπτέμβριο του 2015, ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους «κίτρινους» για έναν ακόμη χρόνο.
Το 2016, συμφώνησε με την ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Το καλοκαίρι του 2018 Ο Γκαέλ Ν’ Λουντούλου υπέγραψε συμβόλαιο στον Ονήσιλο, ομάδα  Β’ κατηγορίας του Κυπριακού πρωταθλήματος. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής μετά την αποχώρησή του από τον ΑΟ Τρίκαλα έδωσε τα χέρια με τον Ονήσιλο Σωτήρα(Κύπρος). Πέρυσι ήταν ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Παραλιμνίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here