Κυπέλλο Ελλάδος ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ –  SERRES 1800 1-0. Έχασε πέναλτι ο Ρούτσης στο 51′!!!

Απίστευτη ήταν η εξέλιξη στο ματς ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – SERRES 1800, όπου η Σερραϊκή ομάδα λύγισε στο 86ο λεπτό με γκολ του Ρομπέρ. ‘Εχασε 1-0 και αποκλείστηκε από τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.
Στο 51o λεπτό του νοκ άουτ αγώνα της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στο ΔΑΚ Κομοτηνής και ενώ το αποτέλεσμα ήταν ακόμα 0-0, η SERRES 1800 κέρδισε πέναλτι. Ωστόσο ο Χρήστος Ρούτσης, που ανέλαβε την εκτέλεσή του, δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της ομάδας της Θράκης Σωτήρη Κεχαγιά.
Αλλά δεν είναι και εύκολο να κερδίζεις μία ομάδα όταν παίζεις με 10 παίκτες –στο 60ο λεπτό ο Πατσιούρας για τη Serres 1800 δέχτηκε κόκκινη κάρτα(δεύτερη κίτρινη)- ενώ ο Παπίτσας είχε δοκάρι στο 40λεπτό για την ομάδα των Σερρών.
Η SERRES 1800  έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ήταν σε όλα καλύτερη από τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ και το αποτέλεσμα την αδικεί.
Διαιτητής: Περικλής Παρχαρίδης ΕΠΣ Δράμας
Βοηθοί: Παναγιώτης Τερζόπουλος ΕΠΣ Έβρου , Διαμαντής Αλμπάντης ΕΠΣ Μακεδονίας
Παρατηρητής αγώνα: Ευάγγελος Κιοτζένης ΕΠΣ Ξανθής
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κεχαγιάς, Καλογρανάς, Παπαχρόνης, Λειβαδιώτης, Ζάγγουλας, Νικολαΐδης, Robert, Τοπάλι, Γιαννακιτσίδης, Φουρλατάρας, Αντωνιάδης
SERRES 1800: Καστανιώτης, Πατσιούρας, Μακούσης,Μιντιούρης, Πανίδης, Στεφανίδης,  Ρούτσης,Τριανταφύλλου, Αγγελακάς, Λαπούσι, Παπίτσας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here