Απόλλων Λάρισας-Πανσερραϊκός 0-0 σε φιλική αναμέτρηση!!!

Η ομάδα του Πανσερραϊκού, αγωνίστηκε σε φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλων Λάρισας, της Super League 2(24/10), στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, με τον αγώνα να ολοκληρώνεται ισόπαλος, χωρίς τέρματα 0-0. Ο Πανσερραϊκός, ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει το γκολ της νίκης.
Τα «λιοντάρια», είχαν την κατοχή της μπάλας, τόσο στο πρώτο ημίχρονο, όσο και στο δεύτερο, όμως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κινδύνους, στην αντίπαλη εστία. Ο Απόλλωνας και ο τεχνικός του Γιάννης Μάγγος, χρησιμοποίησε παίκτες που δεν είχαν σημαντικό χρόνο συμμετοχής, έως τώρα στην προετοιμασία της Θεσσαλικής ομάδας, ενώ δεν αγωνίστηκαν ούτε τα νέα αποκτήματα, οι έμπειροι, Αθανασιάδης, Γλύκος και Μόρας.
Πανσερραϊκός και Απόλλων Λάρισας, έχασαν απο δυο ευκαιρίες για γκολ, χωρίς να χαρακτηριστούν κλασσικές, με τον Ολαϊτάν να κάνει ένα καλό σουτ μέσα απο την περιοχή των γηπεδούχων και σε διαγώνια θέση, αλλά μπλόκαρε ο αντίπαλος γκολκίπερ, ενώ στο β’ μέρος ο Πράντο έπιασε μια χλιαρή κεφαλιά που δεν βρήκε όμως στόχο.

Ο τεχνικός «Λιονταριών» , Πέτρος Στοΐλας, κατέβασε την ομάδα, με την γνώριμη διάταξη 4-2-3-1, με τους Γουναρίδη κάτω απο τα δοκάρια, Ζέρη και Γερόλυμο στα άκρα της άμυνας, Κουτσίδη και Καλί στα στόπερ, Κρητικό, Τσιμίκα, ως αμυντικούς μέσους, Γεωργιάδη, Ολαϊταν, Στεργίδη στην τριάδα των χαφ και μόνο του μπροστά στην επίθεση τον Δημήτρη Γκούρτσα. Στο β΄μέρος έγιναν αρκετές αλλαγές, με τους Καβουσάκη, Γιανναράκη, Πίντο, Μέσι, Πράντο, Γράβα, Φάμπρι και Μασκανάκη, να αγωνίζονται.
Η ομάδα του Πανσερραϊκού, ανταποκρίθηκε καλά στα αμυντικά της καθήκοντα και μάλιστα κόντρα σε αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας αλλά η δυστοκία στο γκολ, είναι ένα ζητούμενο που πρέπει λυθεί, τρεις εβδομάδες πριν τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η κατοχή είναι ένα θετικό, με την ομάδα να προσπαθεί να ελέγξει τον ρυθμό αλλά η δημιουργία των φάσεων δεν έχει επιτευχθεί σε ικανοποιητικό βαθμό.
Πηγή:Πανσερραϊκός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here