Η ΕΠΣ Σερρών υπενθυμίζει τα μέτρα προς περιορισμό του covid19 στους ερασιτεχνικούς αγώνες!!!

Η ΕΠΣ Σερρών υπενθυμίζει τους κανόνες με βάση τις οδηγίες του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της Γ.Γ.Α. της τήρησης αποστάσεων και άλλα μέτρα προστασίας στο σύνολο της Επικράτειας προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID19.

Αναλυτικά:

Λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων covid19 που έχει παρατηρηθεί τις τελευταίες ώρες στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, παρακαλούμε τα Σωματεία να ενεργήσουν με υπευθυνότητα και να ενημερώσουν τόσο τις αρμόδιες αρχές κατά προτεραιότητα, όσο και την Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ για τυχόν κρούσματα ή σύνδεση με επιβεβαιωμένα κρούσματα.
Παράλληλα τηρούμε με ευλάβεια τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα και δρουμε στην καθημερινότητα μας με ατομική ευθύνη περιμένοντας τις οδηγίες και τις αποφάσεις των υπευθύνων.

Σας γνωρίζουμε πως σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. ΦΕΚ Β΄ 4484 « Κανόνες Τήρησης αποστάσεων και άλλα μέτρα προστασίας στο σύνολο της Επικράτειας προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID19» η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, ανήκει στο επίπεδο 1(χαμηλό) που προβλέπει:

  • ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΘΕΑΤΕΣ
  • ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΑΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, 80 ΑΤΟΜΑ.
  • ΤΗΡΗΣΗ ΟΔΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ

Σας παρακαλούμε προκειμένου να μη βρεθούν αντιμέτωπα τα σωματεία σας με τις αρχές και με τις κυρώσεις που προβλέπονται από το άρθρο 3: «Στα φυσικά και νομικά πρόσωπα που δεν τηρούν τους κανόνες της παρούσας, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο εκατόν πενήντα(150) και χιλίων(1.000) ευρώ αντίστοιχα και σε περίπτωση υποτροπής των χιλίων(1.000) και τριών χιλιάδων(3.000) αντίστοιχα», να τηρείται ΑΥΣΤΗΡΑ τα παραπάνω μέτρα.

Θυμίζουμε με βάση τις οδηγίες και της Ε.Π.Σ.Σερρών και του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της Γ.Γ.Α:

Κάθε σωματείο για την είσοδο του στην εκάστοτε αθλητική εγκατάσταση, είναι υποχρεωτικό να παραδίδει στον υπεύθυνο της εγκατάστασης ή στο υπεύθυνο γηπεδούχο σωματείο ονομαστική κατάσταση των ατόμων που αποτελούν την αποστολή της ομάδας. Οι καταστάσεις θα κρατούνται για τουλάχιστον 14 ημέρες. Ο ανώτατος αριθμός των ανθρώπων που επιτρέπονται εντός της αθλητικής εγκατάστασης, συμπεριλαμβανομένων ποδοσφαιριστών, διαιτητών κλπ., είναι ογδόντα(80).

Εννοείται ότι δεν επιτρέπεται η λειτουργία των εξεδρών, καθώς οι αγώνες πρέπει να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. 

Υγειονομικό πρωτόκολλο ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου για φιλικούς και επίσημους αγώνες από την Γ.Γ.Α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here