Tο Ευχαριστώ στη Νίκη Χριστός και η βράβευση του Παναγιώτη Εμμανουηλίδη!!!

Με περισσότερα από 35 χρόνια προσφοράς στον χώρο του Σερραϊκού ποδοσφαίρου  ο Παναγιώτης Εμμανουηλίδης, ευχαρίστησε τη Νίκη Χριστός και όλους όσους τον αγκάλιασαν, τον έκαναν αρχηγό της ομάδος και τον βράβευσαν με το χειροκρότημα τους. Η στιγμή της αποχώρησης από έναν χώρο πού τόσο αγάπησε ο Νότης είναι δύσκολη, αλλά και γεμάτη συγκίνηση.

Αναλυτικά:

Ξεκίνησα στα 12 μου χρόνια στα “τσικό” του Πανσερραϊκού , υπηρέτησα αρκετές ομάδες , γνώρισα προέδρους προπονητές , φιλάθλους, συμπαίκτες και αντιπάλους .Έκανα φίλους παντοτινούς μέσα από το άθλημα του ποδοσφαίρου.Στα τελευταία 15 χρόνια όμως ταυτίστηκα με την ποδοσφαιρική μου οικογένεια στην Νίκη Χριστός και έζησα πραγματικά όμορφες στιγμές . Γκολ , ήττες ,άγχος , τελικούς , διαιτησίες , τραυματισμούς και ανόδους.
Ευχαριστώ την Νίκη Χριστός και όλους όσους με αγκάλιασαν, με έκαναν αρχηγό της ομάδος και με βράβευσαν με το χειροκρότημα τους .
Είναι δύσκολο να σταματάς κάτι που αγαπάς τόσο, αλλά πάντα πρέπει να γνωρίζεις πότε πρέπει να αποχωρείς, αν και το παράκανα λίγο .

Ευχαριστώ ευχαριστώ πολύ !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here