Με δύο δυνατές μεταγραφές ενισχύεται η oμάδα του Ηρακλή Αμμουδιάς!!!

H Διοίκηση του Ηρακλή Αμμουδιάς ανακοίνωσε Αλέξη Κουρμπανίδη και Σάββα Γεωργιάδη, δύο σημαντικές προσθήκες που θα ενδυναμώσουν στην προσπάθεια του Ηρακλή Αμμουδιάς, στην Α1  Κατηγορία της ΕΠΣ Σερρών.

Αναλυτικά:

Η διοίκηση του Ηρακλή Αμμουδιάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Αλέξη Κουρμπανιδη στην ομάδα μας.
Ένας ποδοσφαιριστής που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς τα τελευταία χρόνια έχει καταξιωθεί στα Σερραικα γήπεδα και όχι μόνο.
Ο Αλέξης Κουρμπανιδης στα 28 πλέον είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης που από την μέση και μπροστά μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις.
Ο Αλέξης έχει αγωνιστή με ιδιαίτερη επιτυχία σε πολλές ομάδες όπως σε Δασοχώρι, Χρυσό, Κάτω Καμήλα όπου στέφθηκε και πρωταθλητής,ενώ μια χρονιά αγωνίστηκε στην ομάδα του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής Μυτιλήνης όπου η ομάδα του με κορυφαίο παίκτη τον Αλέξη στέφθηκε δευτεραθλήτρια Βορίου Αιγαίου,ενώ με την μικτή Σερρών σαν βασικό στέλεχος έφτασε 2 φορές στα ημιτελικά.
Την περσινή χρονιά προσωπική λόγοι τον έφεραν και πάλι πίσω στο νομό Σερρών.
Αλέξη σου ευχόμαστε πρώτα απ’ όλα να είσαι υγιείς και με την ομάδα του Ηρακλή να εχεις μόνο επιτυχίες.

Το μεγάλο ΜΠΑΜ έγινε και ο Σάββας Γεωργιάδης είναι πλέον παίκτης του Ηρακλή Αμμουδιάς.
Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις ο Σάββας Γεωργιάδης,που παρά τα 26 χρόνια έχει προλάβει να αγωνιστεί για πολλά χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο.
Ξεκίνησε από πολύ μικρός στης ακαδημίες του Πήγασου,στην συνέχεια μεταγράφηκε στην Κ-17 του Ολυμπιακού,κ από εκεί για 6 μήνες στον Εθνικό Σιδηρόκαστρου.
Έχει αγωνιστεί ακόμη στην ομάδα του Πανσερραϊκού,στην Κ- 20 του ΠΑΟΚ,στην Δόξα Δράμας,στην Επισκοπή Ρεθύμνου,στην FC SERRES,στο Παραλιμνίο,στην Ελπίς Σκουτάρεως,στην Κάτω Καμήλα,ενώ πέρυσι έκανε ένα πέρασμα από την ομάδα του Πανναξιακού όπου στέφθηκε πρωταθλητής.
Τεράστια μεταγραφή για την ομάδα μας που σίγουρα ανεβάζει τον πήχη σε μια χρονιά που η ομάδα μας θέλει να φτάσει στην κορυφή.
Σάββα σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηρακλή Αμμουδιάς και σου ευχόμαστε προπάντων υγεία,και όλα τα άλλα θα βρουν το δρόμο τους.
Η διοίκηση του Ηρακλή Αμμουδιάς θέλει να ευχαριστήσει δημόσια για μια ακόμη φορά τον Πέτρο Σισμάνη για την οικονομική βοήθεια ώστε να πραγματοποιήθει αυτή η μεγάλη μεταγραφή για την ομάδα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here