Μέτρα οικονομικής στήριξης των σωματείων της ΕΠΣ Σερρών!!!

Μέτρα Οικονομικής Στήριξης στις διοργανώσεις της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, ανακοινώνει το Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών, αναλογιζόμενο τις οικονομικές δυσκολίες που έχει δημιουργήσει η κατάσταση της πανδημίας του COVID-19. Μάλιστα το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν στα σωματεία της Ε.Π.Σ.Σερρών και άλλες αποφάσεις, προκειμένου να μπορέσουν να ενισχυθούν οικονομικά.

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών αναλογιζόμενο τις οικονομικές δυσκολίες που έχει δημιουργήσει η κατάσταση της πανδημίας του COVID-19 και την επήρεια της ποικιλοτρόπως σε όλα τα σωματεία της δυνάμεως της, αποφάσισε να προχωρήσει σε σημαντικές μειώσεις του κόστους συμμετοχής στις διοργανώσεις της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.
Στην Προκήρυξη των Πρωταθλημάτων της Α1΄ και Α2΄ Κατηγορίας θα βρείτε αναλυτικά τα ποσά που θα κληθούν να καταβάλλουν τα σωματεία για κάθε διοργάνωση, ενώ μειώθηκε σε μεγάλο ποσοστό και η ετήσια συνδρομή τους. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η συμμετοχή στην διοργάνωση του Κυπέλλου θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλα τα σωματεία.
Μάλιστα το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν στα σωματεία και άλλες αποφάσεις της Ε.Π.Σ.Σερρών προς αυτή την κατεύθυνση, προκειμένου να μπορέσουν να ενισχυθούν οικονομικά και με τη συνδρομή της να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν σε μία δύσκολη και ιδιαίτερη σεζόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here