ΕΠΣ Σερρών…Θεώρηση κάρτας υγείας αθλητή!!!

Όπως είναι γνωστό την νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021 όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με την κάρτα υγείας αθλητή προκειμένου να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες ποδοσφαίρου. Η ΕΠΣ Σερρών με ανακοίνωση της υπενθυμίζει όλα τα σωματεία της για την αναγκαιότητα έκδοσης της Κάρτας Υγείας Αθλητή.

Αναλυτικά:

Υπενθυμίζουμε σε όλα τα σωματεία της Ενώσεως μας, ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής σεζόν 2020-2021 και της έναρξης και της προετοιμασίας τους, την αναγκαιότητα έκδοσης της Κάρτας Υγείας Αθλητή.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με την κάρτα υγείας αθλητή προκειμένου να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες ποδοσφαίρου.

Η Κάρτα Υγείας Αθλητή είναι ατομική, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει με σχετικά έγγραφά μας, έχει ισχύ για ένα (1) έτος και συνοδεύει τον αθλητή-ποδοσφαιριστή σε κάθε μετακίνησή του σε άλλο σωματείο.

Kάρτα Υγείας (Βρειτε την ΕΔΩ)

Περιεχόμενο
1. Στην Κάρτα Υγείας Αθλητή περιλαμβάνονται τα κάτωθι στοιχεία:
α) Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία
β) Όνομα, επίθετο, πατρώνυμο αθλητή
γ) Έτος γέννησης
δ) Άθλημα
ε) Φωτογραφία
στ) Αριθμός Δελτίου Αθλητικής Ιδιότητας
ζ) Α.Μ.Κ.Α.
η) Ημερολογιακή θεώρηση με βεβαίωση – υπογραφή
ιατρού για την πιστοποίηση συμμετοχής στο άθλημα (προετοιμασία και αγώνες).
θ) Βεβαίωση – υπογραφή ότι έχει υποβληθεί στις ιατρικές εξετάσεις της παρ. 2 του άρθρου 3 της παρούσας.

Θεώρηση
Η Κάρτα Υγείας του Αθλητή θεωρείται από ιατρούς που κατέχουν την καρδιολογική ιδιότητα και ανήκουν σε μονάδες παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Νομαρχιακών, Περιφερειακών ή Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων, υγειονομικών στρατιωτικών μονάδων ή από ιατρούς έχοντες οποιαδήποτε σχέση με το Δημόσιο ή με Ν.Π.Δ.Δ., καθώς και από ιατρούς του ιδιωτικού τομέα. Επιπλέον θεωρείται και από γιατρούς όλων των ειδικοτήτων ΜΟΝΟ εάν έχουν παρακολουθήσει μετεκπαιδευτικά σεμινάρια που διοργανώνει το Ε.Κ.Α.Ε., σε θέματα προαγωνιστικού ελέγχου αθλητών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here