Ομόφωνη επιλογή για τον νέο πρόεδρο της ΚΕΔ!!!

Ο Άγγλος πρώην διαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ θα είναι ο αντικαταστάτης του Βίτορ Μέλο Περέιρα στη θέση του επικεφαλή της ΚΕΔ όπως εκλέχθηκε ομόφωνα για τη θέση του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Ο.
Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ένας εκ των κορυφαίων διαιτητών στην Αγγλία με 17χρονη θητεία  (2000 – 2017). Συνολικά στην καριέρα του σφύριξε 292 παιχνίδια της Premier League.
45χρονος πρώην ρέφερι, έχει διατελέσει αρχιδιαιτητής στην Σαουδική Αραβία το 2017 για ένα διάστημα 19 μηνών παίρνοντας τη θέση του συμπατριώτη του Χάουαρντ Γουέμπ που είχε παραιτηθεί λίγο νωρίτερα.
Το 2008 σφύριξε για πρώτη φορά στο Champions League. Το 2012 έγινε διαιτητής FIFA Elite, ενώ το 2016 ανακηρύχθηκε ο καλύτερος διαιτητής στο Globe Soccer Awards, που ήταν και η κορυφαία  χρονιά  για τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ καθώς ήταν διαιτητής στον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και στον τελικό του EURO 2016 ανάμεσα σε Γαλλία και Πορτογαλία.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ: 

«Ο κ. Mark Clattenburg (Αγγλία) επελέγη ομόφωνα για τη θέση του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Ο.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here