Χάβος football academy η νέα ποδοσφαιρική Ακαδημία στη Σκοτούσσα!!!

Νέα Ακαδημία ποδοσφαίρου με την ονομασία Χάβος football academy δημιουργήθηκε στη Σκοτούσσα υπό την αιγίδα του ΑΡΗ Σκοτούσσας, με στόχο τη σωστή εκμάθηση του αθλήματος στα παιδιά.
Ο έμπειρος τεχνικός Κοσμάς Χάβος με μεγάλη πείρα ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως προπονητής, θα αναλάβει τα τμήματα υποδομής, ακολουθώντας σύγχρονες μεθόδους προπόνησης, καλλιεργώντας παράλληλα το ομαδικό πνεύμα των παιδιών  στο “ευ αγωνίζεσθαι”.
Οι προπονήσεις στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Χάβος football academy θα πραγματοποιούνται 3 φορές την εβδομάδα ή 2 φορές την εβδομάδα με έναν παιχνίδι και όλα αυτά σε ένα φιλικό περιβάλλον με άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις στο γήπεδο της Σκοτούσσας (1 μεγάλο γήπεδο και 1 βοηθητικό 65χ35μ.), όπου υπάρχει και κλειστό γυμναστήριο.
Προτεραιότητά της Ακαδημίας αποτελεί η δημιουργία τμήματος το οποίο θα συμμετάσχει στο παιδικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του Νομού Σερρών.
Οι εγγραφές στην Ακαδημία ξεκίνησαν όπου θα μπορούν να εγγραφούν παιδιά ηλικίας 4-15 ετών.
Για αναλυτικότερες πληροφορίες και εγγραφή στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Χάβος football academy μπορείτε να καλείτε στο 6944530036.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here