Στον Πανσερραϊκό ο γκολκίπερ Στέφανος Γουναρίδης!!!

Η Διοίκηση του Πανσερραϊκού, ανακοινώνει την απόκτηση του γκολκίπερ Στέφανου Γουναρίδη. Ο 30χρονος ταλαντούχος τερματοφύλακας, έρχεται από τον Πιερικό ως πρωταθλητής Γ΄ Εθνικής, ενώ αρκετοί Σερραίοι φίλαθλοι τον θυμούνται με το πέρασμα του, από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Αναλυτικά:

Η Διοίκηση του Πανσερραϊκού, ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Στέφανου Γουναρίδη. Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας, έρχεται ως πρωταθλητής Γ΄ Εθνικής και του ευχόμαστε νέες ανόδους και πρωταθλήματα με τον Πανσερραϊκό μας.
Μίνι Βιογραφικό:
# Ο Στέφανος Γουναρίδης είναι γεννημένος στις 15/6/1990 στην Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στις ακαδημίες του Απόλλωνα Πόντου και από εκεί προχώρησε ανοδικά την πορεία του, στην Καβάλα, στον Αγροτικό Αστέρα της Football League, του ΟΦΗ στην Super League και του Άρη. Τα τελευταία χρόνια, ενίσχυσε τις πορείες της Επισκοπής Ρεθύμνου, του Αγροτικού Αστέρα, καθώς και του Απόλλωνα Παραλιμνίου. Την σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε τον Πιερικό, κατακτώντας την άνοδο και το πρωτάθλημα, έχοντας δεχτεί μονό αριθμό τερμάτων σε περισσότερα από 20 ματς.

Φώτο: Από το τμήμα Scaouting του Πανσερραϊκού ο Απόστολος Λιβανός με τον τερματοφύλακα Στέφανο Γουναρίδη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here