Ακόμη πέντε ομάδες για τη Γ΄ Εθνική,  οι νέες αποφάσεις από την Ε.Ε. της ΕΠΟ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ πήρε σήμερα (19/6) την απόφαση να ανέβουν στη Γ’ Εθνική, ακόμη πέντε ομάδες. Πιο συγκεκριμένα, οι 3ες ομάδες της τελικής βαθμολογικής κατάταξης των τοπικών πρωταθλημάτων της Α’ κατηγορίας των ιδρυτριών Ενώσεων της ΕΠΟ, ΕΠΣ Αθηνών, ΕΠΣ Πειραιά και ΕΠΣ Μακεδονίας, εφόσον το πρωτάθλημα τους διεξάγεται σε έναν όμιλο, ή η καλύτερη 2η ομάδα, εφόσον το πρωτάθλημα διεξάγεται σε δύο (2) ομίλους.
Αντιστοίχως, προβιβάζονται στη Γ’ Εθνική και οι 2ες ομάδες των αντιστοίχων πρωταθλημάτων των ΕΠΣ Λάρισας και ΕΠΣ Αχαΐας.

Αναλυτικά:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο, ενέκρινε το πρακτικό της Επιτροπής Διοργανώσεων, βάσει του οποίου προβιβάζονται στην Γ’ Εθνική κατηγορία οι 3ες ομάδες της τελικής βαθμολογικής κατάταξης των πρωταθλημάτων Α’ κατηγορίας των ιδρυτριών Ενώσεων της ΕΠΟ, ΕΠΣ Αθηνών, ΕΠΣ Πειραιά και ΕΠΣ Μακεδονίας, εφόσον το πρωτάθλημα τους διεξάγεται σε έναν όμιλο, ή η καλύτερη 2η ομάδα, εφόσον το πρωτάθλημα διεξάγεται σε δύο (2) ομίλους (άρθρο 20. παρ. 10 του ΚΑΠ). Αντιστοίχως, προβιβάζονται στη Γ’ Εθνική και οι 2ες ομάδες των αντιστοίχων πρωταθλημάτων των ΕΠΣ Λάρισας και Αχαΐας, με βάση το κριτήριο ότι είναι οι μεγαλύτερες πληθυσμιακά Ενώσεις.

Για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 είναι υποχρεωτική η συμμετοχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δύο (2) ποδοσφαιριστών γεννηθέντων την 1η Ιανουρίου 2000 κι εντεύθεν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here