Γ’ ΕΘΝΙΚΗ… Ήττα για το Παραλίμνιο, ισοπαλία το Σιδηρόκαστρο!!!

Με προσωπικό γκολ, μετά από το πετυχημένο μπάσιμο και ασύλληπτο σουτ του Γιασβίνοβιτς, στο 40ο λεπτό η Καβάλα  «λύγισε» την αντίσταση του Απόλλωνα Παραλιμνίου και πήρε τη νίκη με 1-0, μέσα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».Ο Απόλλων Παραλιμνίου στο 84’ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Τριανταφύλλου Κ..
Μικρή βαθμολογική ανάσα πήρε ο Εθνικός Σιδηροκάστρου στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής, απέσπασε ισοπαλία (2-2) από τον ΠΑΟ Κοσμίου και διατηρεί τις ελάχιστες ελπίδες που έχει για την παραμονή του στην κατηγορία.
Να τονίσουμε ότι ο Εθνικός Σιδηροκάστρου και ο ΠΑΟ Κοσμίου είναι δύο πιο ντεφορμέ ομάδες του πρωταθλήματος, του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που μετρούν 6 σερί ήττες, με τον ΠΑΟ Κοσμίου να έχει 8 βαθμούς και τον Εθνικό Σιδηροκάστρου 9 βαθμούς.
Λειψή ήταν η 14η Αγωνιστική  στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, καθώς η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν επέτρεπε τη διεξαγωγή του αγώνα Α.Ε. Καλαμπακίου – Πανσερραϊκός, που θα θα διεξαχθεί την Τετάρτη (16/01, 15:00).

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ   14η Αγωνιστική

ΚΥΡΙΑΚΗ     13-01-2019   ΩΡΑ 15:00 

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ……………………………………1-0
Σκόρερ: Γιασβίνοβιτς 40′

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ (Δερμιτζάκης):Δήμιζας, Μπλιός, Λυμπεράκης, Κασμερίδης, Τουμανίδης, Παπαδόπουλος(72’ Θωμαϊδης), Γεμιστός(81’ Αδαμάκης), Ψάλτης, Τσούτσης, Γιασβίνοβιτς(75’ Τόσκας), Μαρκόπουλος(89’Βαλαβανόπουλος).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Δημητρίου): Γουναρίδης, Τριανταφύλλου Δ., Τάκας, Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου Κ.,  Δέντσας (69′ Μπονέρης), Λιάρας (84′ Γκόλιας), Τσαούσης(53’ Μουτεσίδης), Καρυοφύλης Β., Ζυγκερίδης.  
Διαιτητής: Μιχούλιας ΕΠΣ Μακεδονίας        
βοηθοί: Μεταξιώτης ΕΠΣ Μακεδονίας, Παπαδοπούλου ΕΠΣ Μακεδονίας        
Παρατηρητής αγώνα: Γεώργιος Ουζουνίδης ΕΠΣ Έβρου

ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ……………………………..2-2
Σκόρερ: 74′ (π) Ζλάγγουλος, 87′ Καρασιούνας – 33′ Τσιντσάρης Ι., 65′ Αβράμης

ΠΑΟ KΟΣΜΙΟΥ: Δεληγιάννης, Νάνος, Τζατζανάς, Πλασταράς, Λεβεντέλης, Ζάγγουλος, Στοΐνοβιτς, Χατζητουλούσης, Ρουμπιές, Κυριακόπουλος, Ξενάκης
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ: Τσιντσάρης Δ., Τσιντσάρης Ι., Πετρίδης, Τσιατμάς, Σαμαράς Κ., Σπανίδης, Γερμανλής, Καραχάλιος, Γεράκης, Τσεμπερίδης, Αβράμης
Διαιτητής: Γιαπουτζής ΕΠΣ Ξάνθης    
βοηθοί: Εμπλιούκ ΕΠΣ Ξάνθης, Κηλικιώτης ΕΠΣ Ξάνθης    
Παρατηρητής αγώνα: Δημήτριος Κωνσταντάρας ΕΠΣ Καβάλας       

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 

1ος όμιλος (14η αγωνιστική)

ΚΥΡΙΑΚΗ    13-01-2019    ΩΡΑ  15:00

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ……………………1-0
ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ……………..2-2
ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(αναβλήθηκε)
ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ……………………0-3
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ……………………..1-2
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ…………1-2 
ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ………..2-0

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here