Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου… με Μπάμπη Χρυσοστομίδη στην Γ’ Εθνική!!!

Μετά από είκοσι και πλέον χρόνια ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου επιστρέφει στις Εθνικές κατηγορίες, με προπονητή τον Μπάμπη Χρυσοστομίδη.
Σε συμφωνία με τη διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου για την ανανέωση του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο ήρθε ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης.
Ο Σερραίος τεχνικός κατακτώντας δύο συνεχόμενα Πρωταθλήματα θα συνεχίσει να είναι στον πάγκο της ομάδας, που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην στην Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά:

Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου

Κοινή πορεία !!!

Ο Μαέστρος των επιτυχιών ,
ο άνθρωπος που γύρισε στον #ΟΡΦΑΝΙ πριν δύο χρόνια  -με την ιδιότητα του προπονητή αυτήν την φορά-  για έναν και μοναδικό σκοπό , την επιστροφή του #ΜΕΓΑ_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ στα ΕΘΝΙΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ήρθε σε συμφωνία ανανέωσης συνεργασίας για ακόμη έναν χρόνο με την Διοίκηση !
Δύο χρόνια , ισάριθμα πρωταθλήματα και επιστροφή στην Γ’ Εθνική και όχι μόνο , είναι τα επιτεύγματα της ομάδας μας κάτω από τις οδηγίες του Μπάμπη Χρυσοστομίδη Babis Xrisostomidis.
Η Διοίκηση με πλήρη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο και τις ικανότητες του , θέλει να τον ευχαριστήσει για όσα πρόσφερε μέχρι τώρα αλλά και να του ευχηθεί υγειά και καλή δύναμη ώστε να συνεχίσει την κούρσα των επιτυχιών και την νέα χρονιά !!!
#ΜΕΓΑΣ_ΚΑΙ_ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ_ΞΑΝΑ_ΜΑΖΙ_ΣΤΗ_Γ_ΕΘΝΙΚΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here