Πανσερραϊκός… και επίσημα ο Αποστολόπουλος στον Ολυμπιακό!!!

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Απόστολος Αποστολόπουλος. Η διοίκηση του Πανσερραϊκού, ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση του Ολυμπιακού και παραχωρεί, έναντι σημαντικής οικονομικής προσφοράς τον μέχρι πρότινος 17χρονο αριστερό μπακ του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού:

Η διοίκηση του Πανσερραϊκού μας, ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση του Ολυμπιακού και παραχωρεί, έναντι σημαντικής οικονομικής προσφοράς για τώρα και στο μέλλον, τον ποδοσφαιριστή Αποστόλη Αποστολόπουλο. Η επιθυμία του νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο, είναι κάτι που σεβάστηκε η ομάδα μας, απο την αρχή της διαφαινόμενης ποδοσφαιρικής του αξίας.
Οι ακαδημίες των «Λιονταριών», υπό την σκέπη και πάλι του Πανσερραϊκού, συνεχίζουν να βγάζουν αυθεντικά ποδοσφαιρικά ταλέντα, που κοσμούν τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Οι ακαδημίες του Πανσερραϊκού, τηρούν την παράδοση, εξάγοντας μελλοντικούς πρωταθλητές και στελέχη της Εθνικής ομάδας, με μεγάλη ποδοσφαιρική και χρηματιστηριακή αξία.
Ευχόμαστε στο νεαρό Αποστολή, πολλές ποδοσφαιρικές επιτυχίες και αφού κατακτήσει ότι επιθυμεί να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που τον γαλούχησε ποδοσφαιρικά, τον Πανσερραϊκό μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΣΦΠ:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Πανσερραϊκό για την απόκτηση του Απόστολου Αποστολόπουλου. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 11 Δεκεμβρίου του 2002) θα ενταχθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here