Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Σερρών… 4o Διαδικτυακό σεμινάριο για προπονητές ποδοσφαίρου!!!

Το 4ο διαδικτυακό σεμινάριο (4ο WEBINAR) μέσω τηλεδιάσκεψης για προπονητές ποδοσφαίρου διοργανώνει ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Σερρών την Τετάρτη (27/5 – 21:15) με εισηγητή τον Αθανάσιο Τερζή.

Ο Αθανάσιος Τερζής γεννήθηκε στη Δράμα το 1974. Είναι κάτοχος ποδοσφαιρικού πτυχίου UEFA A και υποψήφιος εκπαιδευτής των σχολών της ΕΠΟ, είναι κάτοχος πτυχίου καθηγητή φυσικής αγωγής με ειδικότητα ποδοσφαίρου. Κατέχει επίσης μεταπτυχιακό δίπλωμα M.Sc. (master of science) προπονητικής.
Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε διάφορες επαγγελματικές ομάδες όπως η Δόξα Δράμας και ο Πανδραμαϊκός. Σε ηλικία 29 ετών αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και αφοσιώθηκε στη μελέτη του ποδοσφαίρου και την προπονητική. Υπήρξε προπονητής σε αρκετές ομάδες. Εργάστηκε επίσης και ως τεχνικός διευθυντής στις Ακαδημίες της Δόξας Δράμας (football league, 2η εθνική κατηγορία).
Έχει προσκληθεί ως εισηγητής σε διάφορα σεμινάρια προπονητικής τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (Γερμανία, ΗΠΑ, Κουβέιτ, Ομάν, Σ. Αραβία).
Έχει γράψει δεκαπέντε βιβλία προπονητικής.

4ο WEBINAR

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΜΑΙΟΥ 2020 ΣΤΙΣ 21:15
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΕΡΖΗΣ
(ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ UEFA Α-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ)
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ E-MAIL
sppserron@gmail.com
*ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ SPORTBOOK

Όσοι παρακολουθήσουν το 4ο διαδικτυακό σεμινάριο (4ο WEBINAR) μέσω τηλεδιάσκεψης για προπονητές ποδοσφαίρου, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Σερρών την Τετάρτη (27/5 – 21:15) με εισηγητή τον Αθανάσιο Τερζή, θα έχουν έκπτωση 5 ευρώ στα παρακάτω βιβλία.

1.PEP GUARDIOLA – ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ
Τακτική ανάλυση και προπονητικές μονάδες με βάση το 4-3-3 της Manchester City
Δείγμα βιβλίου

2. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΦΑΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ
Από την τακτική των Conte, Allegri, Simeone, Mourinho, Wenger & Klopp
Δείγμα βιβλίου

3.FC BARCELONA: ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ 151 ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ 34 ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Δείγμα βιβλίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here