Η ΕΠΣ Σερρών… με 52 σωματεία στη λίστα της ΕΠΟ για οικονομική βοήθεια από το κράτος!

Επιστολή προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, απέστειλε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος.
Αιτείται να συμπεριληφθούν, στα μέτρα στήριξης που σχεδιάζονται για τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία, όλα τα ενεργά ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία της χώρας, τα οποία ανέρχονται σε 2.599, σύμφωνα με τις ενημερώσεις των ΕΠΣ προς την ΕΠΟ.

Στην επιστολή υπάρχει αναλυτική λίστα με τα ενεργά σωματεία ανά περιοχή όπου η ΕΠΣ Σερρών έχει δηλώσει ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν 52 ποδοσφαιρικά σωματεία.

Ο κ. Αυγενάκης απάντησε ευχαριστώντας την ΕΠΟ για την έγγραφη ενημέρωση. Επιπλέον, σημείωσε ότι έχει τεθεί σε λειτουργία η πλατφόρμα προεγγραφής των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων όλης της χώρας και όλων των αθλημάτων, που διαθέτουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, για τη δημιουργία του «Μητρώου Αθλητικών Σωματείων» στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Η πλατφόρμα βρίσκεται στην ιστοσελίδα της ΓΓΑ. Τα μέτρα στήριξης, τόνισε ο Υφυπουργός, θα ενεργοποιηθούν αφού προηγουμένως ελεγχθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού τα κατατεθέντα δικαιολογητικά από κάθε ερασιτεχνικό σωματείο.

Παράλληλα, επισήμανε ο κ. Αυγενάκης προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, ότι οι υπηρεσίες παραμένουν στη διάθεση των διοικήσεων των ερασιτεχνικών σωματείων για αιτήματα λήψης ειδικής αθλητικής αναγνώρισης από την ΓΓΑ ώστε στη συνέχεια να μπορούν να εγγραφούν και επίσημα στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.
Και κατέληξε ο Υφυπουργός Αθλητισμού: «Βάζουμε τάξη στο ερασιτεχνικό σωματειακό αθλητικό τοπίο και η συμβολή όλων είναι απαραίτητη».

Ακολουθεί η επιστολή της ΕΠΟ:

πηγή:kefaloniapress.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here