Ο παλιός γνώριμος της Ελπίδας Σκουτάρεως Απόστολος Στύλος ανανέωσε στην ΑΕ Καρίτσας!!!

Η ΑΕ Καρίτσας Ανανέωσε την συνεργασία με τον προπονητή Απόστολο Στύλο. Ο Έμπειρος Έλληνας τεχνικός την περίοδο 2017-18 πέρασε και από τον πάγκο της Ελπίδας Σκουτάρεως όταν μεσουρανούσε στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής.
Παράλληλα, η ομάδα της Πιερίας ανανέωσε την συνεργασία της με τον έμπειρο επιθετικό και κορυφαίο σκόρερ της κατηγορίας, Χρήστο  Αλεξίου.

Αναλυτικά:

H A.E. Καρίτσας ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την επέκταση της συνεργασίας της με τον προπονητή Στύλο Απόστολο.
Ο έμπειρος προπονητής, με την έλευσή του απογείωσε την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, που μέχρι τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων, διεκδικούσε τη 2η θέση του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και το Κύπελλο της Ε.Π.Σ. Πιερίας. Ο Αποστόλης συμφώνησε σε όλα με τη Δίοικηση της ομάδας και ήδη έχει κάνει τις εισηγήσεις του για το πλάνο της νέας χρονιάς.
Στην ΑΕ Καρίτσας θα παραμείνει και ο έμπειρος επιθετικός Χρήστος Αλεξίου. Δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για το ήθος και την αγωνιστική αξία του Χρήστου, που τα τελευταία χρόνια ανήκει στους κορυφαίους σκόρερ της κατηγορίας. Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας εύχεται στον Αποστόλη και στο Χρήστο υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Mε εκτίμηση,
Το Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας
Της ΑΕ Καρίτσας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here