Συμμετείχε στην εθελοντική αιμοδοσία αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Πανσερραϊκού!!!

Ο Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ πραγματοποίησε Εθελοντική Αιμοδοσία με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών που υπέστη επιταχυνόμενη μείωση των αποθεμάτων της εν μέσω των πρωτόγνωρων συνθηκών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID-19). Στο κάλεσμα αυτό, η ομάδα του Πανσερραϊκού με αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών και με  επικεφαλής τον τεχνικό διευθυντή Απόστολο Λιβανό συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία.

Αναλυτικά:

Η ομάδα μας, με αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών(Cyril Kali, Γιώργος Γεωργιάδης, Ζάχος Καβουσάκης, Χρήστος  Γιαννακίδης & Στέργιος Τσιμίκας) και επικεφαλής τον τεχνικό διευθυντή Απόστολο Λιβανό συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός και η ΑΕΣ μετά το κάλεσμα του Υφυπουργείου Αθλητισμού για συμμετοχή στο πρόγραμμα “Ζήσε Αθλητικά”, με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών που υπέστη επιταχυνόμενη μείωση των αποθεμάτων της, εν μέσω των πρωτόγνωρων συνθηκών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID-19).
Η αιμοδοσία που ξεκίνησε την Τρίτη 05/5 στην αίθουσα «Κων. Καραμανλής» του Διοικητηρίου Σερρών, ολοκληρώθηκε σήμερα και η δράση που τέθηκε υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Π.Ε. Σερρών, του Δήμου Σερρών και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και πραγματοποιήθηκε με την ενεργό συμμετοχή του Ιατρικού, Οδοντιατρικού, Φαρμακευτικού και Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών, στέφθηκε με επιτυχία, βάσει τον αριθμό συμμετεχόντων, όπως δήλωσε η επιτροπή των ιατρών (Μηλούσης Θάνος Ειδικός Παθολόγος-Φυσιολόγος της Άσκησης PhD (Hons)–Msc Παπαδόπουλος Νάσος Γενικός-Οικογενειακός Ιατρός MsC ) και η Διευθύντρια του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σερρών κ. Κατερίνα Τζιούρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here