Πανσερραϊκός… «δεν ισχύει η προφορική συμφωνία με την Ολλανδική Βίλεμ» για τον Αποστολόπουλο!!!

Mε ανακοίνωση της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ο νεαρός αριστερός μπακ Απόστολος Αποστολόπουλος θα παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας των «Λιονταριών», καθώς δεν προχώρησε η προφορική συμφωνία με την Ολλανδική Βίλεμ.

Αναλυτικά:

«Τα μέλη της Διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ενημερώνουν το φίλαθλο κοινό των «λιονταριών» καθώς και τα ΜΜΕ, ότι ο Αποστόλης Αποστολόπουλος, που ξεκίνησε από πολύ μικρός στις ακαδημίες του Πανσερραϊκού και εντυπωσιάζει με την παρουσία του στην Γ΄ Εθνική τα τελευταία 2 χρόνια, παραμένει στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου μας και δεν ισχύει η προφορική συμφωνία με την Ολλανδική Βίλεμ.
Είχαμε ενημερώσει στις 3 Φεβρουαρίου, ότι ο ποδοσφαιριστής μας, θα μετέβαινε στο Τίλμπουργκ για να περάσει τα ιατρικά τεστ και να προπονηθεί από το επιτελείο των Ολλανδών, προκειμένου να επικυρωθεί η μεταγραφή. Η διαδικασία καθυστέρησε και οι δυσάρεστες εξελίξεις με την πανδημία του κορωνοϊού, οδήγησαν στο πάγωμα οποιασδήποτε επίσημης διαπραγμάτευσης.
Τόσο ο παίκτης, όσο και η οικογένεια του, είναι ευχαριστημένοι από το περιβάλλον του Πανσερραϊκού και συνεχίζουμε μαζί, το ποδοσφαιρικό ταξίδι, με σκοπό την εκπλήρωση των στόχων μας. Παραμένουμε δυνατοί και φροντίζουμε για την υγεία μας, προκειμένου να επιστρέψουμε γρηγορότερα στους αγωνιστικούς χώρους, ώστε να μπορούμε να συζητήσουμε ξανά για την αγαπημένη μας, μπάλα και τις μεταγραφές».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here