ΕΠΟ… Μένουμε (και γυμναζόμαστε) σπίτι [βίντεο]!!!

Σ’αυτή τη δύσκολη περίοδο, που όλες οι ποδοσφαιρικές διοργανώσεις και εκδηλώσεις έχουν ανασταλεί προκειμένου να εφαρμοστούν τα μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης του Covid-19 και την προστασία της υγείας του πληθυσμού, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υλοποιεί το πρόγραμμα «Μπάλα στο Σπίτι».

Σκοπός του προγράμματος είναι να προσφέρει σε όσους αγαπούν το Ποδόσφαιρο τη δυνατότητα να μείνουν ενεργοί και να διατηρήσουν την φυσική τους κατάσταση και την καθημερινή επαφή με το Παιχνίδι. #Μένουμε στο Σπίτι και #Μένουμε Ενεργοί μέσα από προγράμματα ασκήσεων που σκοπό έχουν να διατηρήσουν το υπόβαθρο φυσικής κατάστασης και τεχνικής ικανότητας.

Παράκληση να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με το χώρο που θα ξεκινήσετε την υλοποίηση των προγραμμάτων και φυσικά πάντα με τη συνεργασία των γονέων. Τα προγράμματα που προτείνονται δεν απαιτούν ιδιαίτερη υποδομή και εξοπλισμό. Απλά να έχετε διάθεση, υπομονή και προσοχή (…όχι ζημιές).

Το πρώτο βίντεο “#Μένουμε ενεργοί”, το οποίο ακολουθεί, προτείνει πρόγραμμα καθημερινών ασκήσεων ατομικής εκγύμνασης.

Το πρόγραμμα “#Μπάλα στο σπίτι” υλοποιείται από τη Διεύθυνση Στρατηγικής Ανάπτυξης με απόφαση της Τεχνικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας.

Καλή διασκέδαση και μην ξεχνάτε: #Μένουμε Σπίτι #Μένουμε Ασφαλείς.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here