«Έφυγε» σήμερα από τη ζωή ο θρύλος των αποδυτήριων του Πανσερραϊκού, Στέφανος Μπιντανάκης

«Έφυγε» σήμερα από τη ζωή ο Στέφανος Μπιντανάκης ένας θρύλος των αποδυτήριων του Πανσερραϊκού, προκαλώντας μεγάλη θλίψη στην οικογένεια του Πανσερραϊκού αλλά και σε όλο τον φίλαθλο κόσμο.

To ύστατο χαίρε από τον Πανσερραϊκό:

«Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την θλίψη της οικογένειας του Πανσερραϊκού, για την ξαφνική απώλεια του επί χρόνια συνεργάτη και φροντιστή της ομάδας, Στέφανου Μπιντανάκη. 
Τόσο η Διοίκηση, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, αποτίουν φόρο τιμής, σε έναν αγνό Πανσερραϊκό, που τίμησε τα χρώματα της ομάδας μας, όσο κανείς, προετοιμάζοντας τις στολές των ποδοσφαιριστών και τα ρούχα των προπονητών από την σεζόν 1995-96, έως την συνταξιοδότηση του.
Ενώ παρέμεινε από αγάπη και ενδιαφέρον και λίγο μετά από αυτήν, δίνοντας την σκυτάλη στον ανιψιό του, Άρη Μπιντανάκη, νυν φροντιστή του Πανσερραϊκού».

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους, του.

Ως ύστατο χαίρε σας θυμίζουμε την εμβληματική φιγούρα του στα αποδυτήρια της ομάδας μας, μέσα από ενα πανηγυρικό βίντεο ανόδου την ιστορική σεζόν 2007-2008. Κυρ-Στέφανε να πανηγυρίζεις πάντα απο ψηλά για την Πανσερραϊκάρα μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here