Πανσερραϊκός…Πρωτοποριακό πρόγραμμα εκγύμνασης από τον Κωστή Σιδηρόπουλο στους ποδοσφαιριστές(VIDEO)!!!

Η κυνική πραγματικότητα του κορωνοϊόυ, που σαρώνει στο πέρασμα του, επιβάλλει στον καθένα από εμάς να μείνουμε σπίτι για την δική μας ασφάλεια αλλά και των συνανθρώπων μας. Οι αθλητές του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ και κάθε γνωστού αθλήματος εκεί έξω βρίσκονται σε απραξία, αρκετοί όμως δεν το βάζουν κάτω και εξακολουθούν να γυμνάζονται  μέσα στο σπίτι. Το μόνο βέβαιο είναι πως θα υπάρχουν τεράστιες απώλειες στην φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών με τον συνεχόμενο εγκλεισμό τους μέσα στο σπίτι, όπου μεταβάλλεται το βάρος τους, μειώνονται τα επίπεδα φυσικής κατάστασης και όχι μόνο.
Στην νέα πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί η διοίκηση του Πανσερραϊκού σε συνεργασία με τον φυσιοθεραπευτή της FIFA medicine και εργοφυσιολόγο Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο, με την συνεργάτιδα του Νιόβη Κόκα και σε συνεννόηση με τον προπονητή της ομάδας των «Λιονταριών» Άγγελο Διγκόζη, τον γυμναστή Γιάννη Γκιόκα, καθώς και τον προπονητή τερματοφυλάκων Άκη Καραμπέτσιο, «είδαν» τις ανάγκες που έχει κάθε ποδοσφαιριστής και αναλύοντας τα εργομετρικά τους που έγιναν το καλοκαίρι, δημιούργησαν ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα συντήρησης και βελτίωσης των ποδοσφαιριστών στο σπίτι, χωρίς κανέναν εξοπλισμό.
Από την πλευρά της η διοίκηση του Πανσερραϊκού Ευχαρίστησε τον Κωστή Σιδηρόπουλο και το επιτελείο του, που μαζί με τους προπονητές της ομάδας έφτιαξαν το πρόγραμμα προπόνησης των παικτών στην καραντίνα.
Οι παίκτες των «Λιονταριών», καλούν όλους να μείνουν σπίτι για να είναι ασφαλείς και μας δείχνουν τις ασκήσεις που μπορούν να κάνουν κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Αναλυτικά:

Ο Κωστής Σιδηρόπουλος, εξωτερικός συνεργάτης του Πανσερραϊκού και φυσιοθεραπευτής-εργοφυσιολόγος, ετοίμασε μαζί με το επιτελείο του, και τα στελέχη των «λιονταριών», ένα ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων -απο το σπίτι- για την ομάδα μας, που εφαρμόζεται σε όλα τα μεγάλα club της Ευρώπης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here