Kύπελλο ΕΠΣ Σερρών…Η Δόξα Κάτω Καμήλας πήρε την πρόκριση για τον τελικό κερδίζοντας το Παραλιμνίου 2-0!!!

Η Δόξα Κάτω Καμήλας είναι η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την συμμετοχή της στον 49ο Τελικό Κυπέλλου «bristot» της ΕΠΣ Σερρών, κέρδισε τον Απόλλωνα Παραλιμνίου(0-2) μέσα στο Παραλίμνιο και σε συνδυασμό με τη νίκη της και στον πρώτο αγώνα(1-0), πήρε το πρώτο εισιτήριο για την γιορτή του Σερραϊκού ποδοσφαίρου, εκεί όπου θα δώσει το παρών για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Δόξα Κάτω Καμήλας επικράτησε εκτός έδρας του Απόλλωνα Παραλιμνίου με 2-0, στον επαναληπτικό ημιτελικό, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης κυπέλλου «bristot» των ερασιτεχνικών ομάδων της Ε.Π.Σ. Σερρών
Σε ένα μέτριο έως κακό ποιοτικό παιχνίδι, με αρκετό αέρα που δυσκόλευε τις τελικές προσπάθειες των παικτών, χωρίς ρυθμό με ελάχιστες φάσεις  και πολλά λάθη εκατέρωθεν ήταν ο επαναληπτικός ημιτελικός ανάμεσα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου και την Δόξα Κάτω Καμήλας στο Δημοτικό γήπεδο του Παραλιμνίου. Η Δόξα Κάτω Καμήλας με τα γκολ του Παπαδόπουλου στο 29 λεπτό που με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από λάθος της άμυνας του Απόλλωνα έκανε το 0-1 και του Τσομαχασβίλι στο 77 λεπτό με ατομική προσπάθεια από το κέντρο του γηπέδου πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πλάσαρε τον Μαδένη στην αριστερή του γωνία 0-2, πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Ε.Π.Σ. Σερρών, περιμένοντας  την αναμέτρηση Serres 1800 – Πυθαγόρας Καλών Δένδρων την Τετάρτη(04/03) για να δει από το ζευγάρι αυτό, ποιος θα είναι ο αντίπαλος της.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δημήτρης Κεφαλάς με βοηθούς τον Χρήστο Κρυωνά και τον Ευάγγελο Μαυρίδη.ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Μαδένης, Τοπάλ (46΄ Νικολαϊδης), Τζαμπέγια, Κουτσαβασίλης, Κούτλας, Πεκρής (63΄Lovecchio), Λιάρας (88΄Λαδόπουλος), Γιαννόπουλος, Καρυοφύλλης, N’ Λουντούλου, Παπαδόπουλος (46΄Τάκας)ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ: Σαββίδης, Παπανικολάου, Τσομαχασβίλι, Τσουλλχάι, Ζάντσιος, Μπίλης, Μπονέρης (53΄Καστριτσέας), Παπαδόπουλος (82΄ Πολυχρονίδης), Γεράκης (λ.τ.63΄ Σαρέγκος), Κεχαγιάς, Κωνσταντίνου (79΄ Σιάκκας)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here