ΕΠΣ Σερρών… 3 ματς «φωτιά» ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής!!!

Τρία ντέρμπι επιφυλάσσει η τελευταία αγωνιστική των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Σερρών που ολοκληρώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο(22-23/02) λίγο πριν τα Play Off και Play Out.
Στην επίλεκτη κατηγορία ο Θρακικός Άνω Μητρουσίου υποδέχεται τον Άρη Σκοτούσσας για να διεκδικήσουν μια θέση στην εξάδα που οδηγεί στα Play Off.
Το Άνω Μητρούσι γηπεδούχος της αναμέτρησης περνάει και με ισοπαλία, ενώ από την άλλη ο αγώνας αυτός δίνει μεγάλο κίνητρο στην Σκοτούσσα να κυνηγήσει τη νίκη εισόδου στην εξάδα.
Στην Ανώτερη κατηγορία η Αναγέννηση Νέου Πετριστίου αφού δεν κατάφερε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Χριστός, δοκιμάζεται στην έδρα της με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Κεραυνό Μεγαλοχωρίου, που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το ρεπό του Διαγόρα Κερκίνης για να πλασαριστεί μέσα στην 6αδα που οδηγεί στα Play Off του πρώτου ομίλου.
Η τρίτη σπουδαία αναμέτρηση είναι το ντέρμπι κορυφής του Β’ ομίλου της Β ΕΠΣΣ ανάμεσα στην Μονόβρυση και το Σκούταρι 2019 την Κυριακή (23/2-15:30).

Σε περιπτώσεις ισοβαθμιών ισχύει το άρθρου 20/παρ.5 του ΚΑΠ

«Σε περίπτωση που από τον ανωτέρω πίνακα προκύπτει ισοβαθμία ομάδων για τις θέσεις της παρ. 4 του παρόντος άρθρου, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με τα ακόλουθα, κατά σειρά, κριτήρια:
i. το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά στους μεταξύ τους αγώνες.
ii. τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες.
iii. τη διαφορά τερμάτων στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.
iv. την καλύτερη επίθεση στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.
v. την καλύτερη άμυνα στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.
Η σειρά που παίρνει η κάθε ομάδα στους παραπάνω ειδικούς βοηθητικούς πίνακες, μεταφέρεται στον αρχικό βαθμολογικό πίνακα, για την – κατά σειρά – κατάληψη των θέσεων των ομάδων που είχαν ισοβαθμήσει.

6. Αν και μετά από τις παραπάνω διαδικασίες προκύψει νέα ισοβάθμηση ομάδων, η σειρά κατάταξή τους γίνεται ως εξής:
α) Εφ’ όσον ισοβαθμούν δύο (2) ομάδες, διεξάγεται απλός αγώνας κατάταξης που διαρκεί 90΄ λεπτά, σε ουδέτερο γήπεδο και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση μισής ώρας σε δύο ημίχρονα
από δεκαπέντε (15΄) λεπτά το καθένα. Αν δε και μετά την παράτασητο αποτέλεσμα είναι ισόπαλο, τότε η νικήτρια ομάδα ανακηρύσσεταιμετά από εκτέλεση πέναλτι, όπως από τους Κανόνες του Παιχνιδιού (Laws of the Game) και ειδικότερα στο κεφάλαιο «Διαδικασία για τον καθορισμό του νικητή ενός αγώνα» προβλέπεται. Η εκτέλεση των
πέναλτι δεν αποτελεί συνέχεια του αγώνα, αλλά διαδικαστικό τρόπο για την ανάδειξη του νικητή.
β) Εφ’ όσον ισοβαθμούν τρεις (3) ή περισσότερες ομάδες, τότε η σειρά κατάταξής τους καθορίζεται μετά από τη διεξαγωγή απλών αγώνων κατάταξης σε ουδέτερα γήπεδα, με διάρκεια κάθε αγώνα 90΄ (χωρίς παράταση). Στην περίπτωση κατά την οποία και μετά τους παραπάνω αγώνες κατάταξης ισοβαθμήσουν δύο (2) ή περισσότερες ομάδες, η σειρά κατάταξής τους καθορίζεται σύμφωνα με τη διαδικασία της παρ. 5 του παρόντος άρθρου. Στην περίπτωση που και πάλι προκύψει ισοβαθμία, η σειρά κατάταξης των ομάδων που ισοβάθμησαν καθορίζεται με δημόσια κλήρωση από τη Διοργανώτρια Αρχή».

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΕΠΣΣ 2019-2020

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΕΠΣΣ 2019-2020

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΠΣΣ – Α ΟΜΙΛΟΣ 2019-2020

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΠΣΣ – Α ΟΜΙΛΟΣ 2019-2020

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΠΣΣ – Β ΟΜΙΛΟΣ 2019-2020

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΠΣΣ – Β ΟΜΙΛΟΣ 2019-2020

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – Β ΕΠΣΣ – Α ΟΜΙΛΟΣ 2019-2020

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β ΕΠΣΣ – Α ΟΜΙΛΟΣ 2019-2020

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – Β ΕΠΣΣ – Β ΟΜΙΛΟΣ 2019-2020

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β ΕΠΣΣ – Β ΟΜΙΛΟΣ 2019-2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here