Kύπελλο ΕΠΣ Σερρών… αποφασιστικό βήμα πρόκρισης της Serres 1800 μέσα στα Καλά Δένδρα!!!

Σπουδαία νίκη για την Serres 1800 που νίκησε 4-1 εκτός έδρας τον Πυθαγόρα Καλών Δένδρων και έκανε έτσι αποφασιστικό βήμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο γήπεδο της «Πέτρος Θεοδωρίδης»(Αεροδρομίου) την Τετάρτη (04/03), για την 5η αγωνιστική (ημιτελική φάση), του Κυπέλλου «Bristot» της ΕΠΣ Σερρών.
Η Serres 1800 μη πραγματοποιώντας βέβαια και την καλύτερη δυνατή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ  με πέναλτι του Ρούτση παρότι ο Πυθαγόρας Καλών Δένδρων είχε τις ευκαιρίες για γκολ.
Αυτός που έκανε τη διαφορά για την Serres 1800 και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο Χρήστος Ρούτσης, που με το “καλημέρα” και με καταπληκτικό σουτ έκανε το 0-2 για την ομάδα του. Το 0-3 έγινε από τον Θεοδωρίδη στο 75΄, ενώ ο Δαύκος στο 83’ μείωσε για τα Καλά Δένδρα σε 3-1.Το τελικό 1-4 στο 85′ έκανε ο Βόγκλι με μακρινό σουτ.
Ο Πυθαγόρας Καλών Δένδρων, Ομάδα της Β’ Κατηγορίας έπαιξε δυναμικά, είχε δοκάρι και ευκαιρίες για γκολ που δεν τις αξιοποίησε.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Κρυωνάς, με βοηθούς τον Δημήτριο Δουλγέρη και τον Δημήτριο Παγωνά.Φώτο: Πυθαγόρας Καλών ΔένδρωνΦώτο: Serres 1800

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here