Ο Σάκης Τερζής…ανακοίνωσε την αποστολή για τα ματς με την ΕΠΣ ‘Εβρου!!!

Εχθές το απόγευμα ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει του αυριανού αγώνα στον Έβρο, οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ Σερρών.
Οι Μικτές ομάδες Κ12 και Κ14 της ΕΠΣ Σερρών θα Βρεθούν αντιμέτωπες με τα αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Έβρου την Τετάρτη 05/02/2020 στο Δημοτικό γήπεδο Καππαδοκίας, με την Κ12 να αγωνίζεται στις 13:00 και την Κ14 στις 14:30, για την 5η αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.
Ο Ενωσιακός προπονητής Αθανάσιος Τερζής ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας Κ12 και της ομάδας Κ14 που θα λάβουν μέρος στους αγώνες. Ώρα συγκέντρωσης 07:15 στα γήπεδα της ΕΠΣ Σερρών.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Κ12: Ιακάρης, Κωνσταντινίδης Α., Κωνσταντινίδης Γ., Κατιάκος, Κουκούτσης, Ταϊμπίρης, Τόπτσης, Φούρλιος Ι., Βασιλάκος, Γιαννούλης, Γιατζόγλου, Γκαϊδατζάκης, Μπαντής, Καμήλαλης, Κεβάνι.

Κ14:  Καπλανίδης, Γκουτίδης, Τριανταφύλλου, Θεοχαρίδης, Κασελούρης, Θεογιάννης, Μαδένης, Σφουγγούρης, Τσαμαντουρίδης, Ματσικόπουλος,  Φούρλιος Μαργ., Μίσσας, Δράγκος, Θωμόγλου, Μαγγενάκης, Kατσούρας, Τζελέπης, Χάβος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here