Γ’ ΕΘΝΙΚΗ…νίκη σε ρυθμό ρελαντί για Πανσερραϊκό, Χινάρια για Παραλίμνιο και Καμήλα!!!

Ο Πανσερραϊκός ήταν πολύ καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο και κέρδισε δίκαια με 5-2 τον Ορφέα Ξάνθης στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, για την 16η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Τα «λιοντάρια» έδειξαν από τα πρώτα κιόλας λεπτά πως ήταν αποφασισμένα για τη νίκη, δεν χρειάστηκε να φορτσάρουν στο παιχνίδι και σε ρυθμό ρελαντί έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους και πήραν εύκολα τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Ο Πανσερραϊκός «καθάρισε» το ματς με τα γκολ των Γκούρτσα (15’ και 45’),  Γεωργιάδη(52’),  Κασμερίδη (72’)  και  Conci(78’) και παρέμεινε αφεντικό στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, αφού συνεχίζει αήττητος σε 16 αγώνες.
Ο Ορφέας Ξάνθης με γκολ του Τορομανίδη(24’) και Κουκουρίγκο(57’) προσπάθησε να σταθεί αξιοπρεπώς στο παιχνίδι, πίεσε ψηλά, όμως ήταν αισθητή η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.
Ντεμπούτο με την φανέλα του Πανσερραϊκού έκανε ο Νίκος Διγκόζης, που είναι γιος του προπονητή Άγγελου Διγκόζη και είναι γεννημένος στις 20-10-2000. Πέρασε στον αγώνα σαν αλλαγή στο 79’ στην θέση του Fabri Conci και αποτελεί μεταγραφικό απόκτημα  της τελευταίας στιγμής.

Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση του Απόλλωνα Παραλιμνίου με το Νέστο Χρυσούπολης στο Δημοτικό γήπεδο του Παραλιμνίου, με γκολ του Λιάρα(04′) και Λίτσκα(27′) για την 16η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Απόλλων Παραλιμνίου και Πανσερραϊκός είναι το δεύτερο μεγάλο Σερραϊκό «ντέρμπι» της εφετινής σεζόν την ερχόμενη αγωνιστική(17η)του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, στο Δημοτικό γήπεδο του Παραλιμνίου.

Ένωση Αλεξανδρούπολης  και Δόξα Κάτω Καμήλας έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, με τους «ασπρόμαυρους» να παίρνουν σπουδαίο βαθμό σε αυτό το εκτός έδρας ματς,να παραμένουν στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς.
Σ΄ ένα παιχνίδι μέτριο και με λίγες καλές στιγμές, η Ένωση Αλεξανδρούπολης  ήταν αυτή η οποία είχε δύο δοκάρια στο ματς, το πρώτο  στο 45′ με τον Πατσιώρα σε σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα  βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Σαββίδη και το δεύτερο με τον Γκαβανόζη στο 55′.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ 1ος όμιλος – 16η Αγωνιστική

ΚΥΡΙΑΚΗ  19-01-2020   ΩΡΑ 15:00 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ……………………….5-2                                        Σκόρερ:15′,45’Γκούρτσας,52’Γεωργιάδης,72’Κασμερίδης,78’Κόντσι-24’Τορομανίδης,57’Κουκουρίγκος
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γιαννακίδης, Ζέρης, Kali, Κασμερίδης, Γιανναράκης, Πολύζος, Ψάλτης, Γεωργιάδης, Πτηνόπουλος, Conci, Γκούρτσας
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Καραγκιόζης Β., Βουλγαρίδης, Χακή Τζαμπάζ, Μακράκης, Τορομανίδης, Μαυρόπουλος, Σουκρήογλου, Χαλίλ Ιμπράμ, Κουκουρίγκος, Ζιγκολάρι
Διαιτητής: Τσιλίκας ΕΠΣ Καβάλας 
Βοηθοί: Γεωργαντέλης ΕΠΣ Καβάλας, Βερνέζης ΕΠΣ Καβάλας 
Παρατηρητής αγώνα: Γεώργιος Τσενεκίδης ΕΠΣ Δράμας

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ ….1-1                                        Σκόρερ:04’Λιάρας – 27’Λίτσκας
Διαιτητής: Κατεριάδης ΕΠΣ Πέλλας
Βοηθοί: Αρέστης ΕΠΣ Πέλλας, Σηπάκης ΕΠΣ Πέλλας
Παρατηρητής αγώνα: Χρήστος Πεντζερετζής ΕΠΣ Κιλκίς

ΕΝΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ …0-0
ΕΝΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Συνοδινός, Δορουγιδένης, Μαυρομάτης, Λίτσιος, Κομεσίδης, Πατσιώρας, Γκαβανόζης, Γεωργαντζόπουλος, Καβατζικιώτης, Μαλτέζος, Αμπραχαμιάν.
ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ: Σαββίδης, Παπανικολάου, Τσομαχασβίλι, Σιάκκας, Ζάντσιος, Τσουλλχάη, Μπονέρης, Κεχαγιάς, Κωνσταντίνου, Αηδονίδης, Μπίλης.
Διαιτητής: Γιαπουτζής ΕΠΣ Ξάνθης
Βοηθοί: Εμίν Κεχαγιά ΕΠΣ Ξάνθης, Σπάρταλης ΕΠΣ Ξάνθης
Παρατηρητής αγώνα: Νικόλαος Μανάκας ΕΠΣ Θράκης 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 

1ος όμιλος (16η αγωνιστική)

ΣΑΒΒΑΤΟ    18-01-2020    ΩΡΑ  15:00 

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ – ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ……………………………1-0

ΚΥΡΙΑΚΗ    19-01-2020    ΩΡΑ  15:00 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ………………….5-2
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ ……..1-1
ΕΝΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ ……0-0
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ – ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ ………………1-5
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΟΥ ΖΥΓΟΥ ……………….2-1
ΡΕΠΟ: ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ 2019-2020

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ 2019-2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here